Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl Az sOnra RekLam atacam Bİ sesli chat odası acdım DOstLarımı cagıracam
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl iki arkadaşa özel mesaj atacagım Aldık mesajları! Süperdi ama devamını bekliyoz! Kısa kesme! uzunca tamamını yaz bekleriz biz! 1 ay fala sürse bile! Parça parça göndeme topluca gönder! Bide bilgisayara yaz, sonra toptan geçirmek zor olur!
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl erbay a msnden yalvarmayı dusunuom bu made yuzunden ıntıhar edılmez bos ver dostumdegmezy a:d
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl erbay a msnden yalvarmayı dusunuom bu made yuzunden ıntıhar edılmez bos ver dostumdegmezy a:d onun için intihar eden kim ahh ulen ahh bir derdim var bin dermana değişmem_powerd by__deli emin
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl onun için intihar eden kim bir derdim var bin dermana değişmem_powerd by__deli emin değişmeyene de selam olsun.
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl alışverişe çıkıcam akşama kadar da gelmem sanırım havada güzel mis gibi
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl burada bir hava var sis göz gözü görmüyor... işten çıkıp eve gidecem..
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl burdan çıkıp www.ikile.com da chat yapıcam ne yapabilirmki başka
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl Yazar ada çayı hazırladım kendime seyduna türküleri eşliğinde çayımı içip biraz kitap okuyacağım sonrada uyurum işte...herkese şimdiden iyi geceler
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl Yazar misafirler gitti az sonra hemen kendimi yatağa atacağım... herkese iyi geceler....
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 19 yıl Admine msj atmayı düşünüom şu 60 sn kontlonu kaldırın yaw at benden de selam et...... bende mecburen furumdan ayrılacam........ütülenecekler beni bekliyiiii.....azcukta onların kafalarını ütüleyeym.....zuhahahh hahahhhh
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl Admine msj atmayı düşünüom şu 60 sn kontlonu kaldırın yaw benden`de selam söyle. gercekten cok uyuz oluyorum bu 60 sn kontrolmudur nedir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.