Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 16 yıl Önce kitabımı okuyacağım,sonra gazete mi...sonra güzel bir uyku...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl hem oyun oynayacağım hem dosyalarıma bakacağım dedim ki mesai arkadaşım pc'ye baskın yaptı ne olur şefe çaktırma diye iş arkadaşıma yalvaracam
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Az sonra parmaktan sonra laboratuara inecegim misafirlerim beni beklemekte..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Az sonra parmaktan sonra laboratuara inecegim misafirlerim beni beklemekte.. bendeniz,how are you eczacı bey diyeceğim çok inceyim yaf
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl Ayrilik saati yaklasti artik, bende butun forumun guzel insanlarindan musade isteyip herkese iyi geceler diler her nerede olursaniz olun kendinize iyi bakin diyorum bir dahaki gorusme gunune kadar.. Kalin saglicakla.. Saygilar
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl Ben yemek yaptım şimdi yiyeceğim affiyet olsun hmm bende kitap okusam fena olmaz aslinda
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl arkadas aradi onu almaya gitcem sonrada yemek yemege sizlere iyi aksamlar
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Ben de 3ü bir arada yapayım bari, Yakisikli canımı çektirttin vallahi!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.