Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl evet ya foruma daldım öğle tatili gelmiş. bi de ben yemek yesem iyi olacak. yakında iskeletim çıkacak.
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl Yazar işler bitti az sonra kapının önüne bir sandalye atıp çayımı yudumlayacağım.....
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl pirinç pilavı pişirecem...ayıptır söylemesi deli pilav yaparım...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl cigara içeceğimve işten çıkıp Allah nasip ederse eve gidip cumartesi tatil günüm ve ne yapacağımı düşüneceğim... Hadi pazarıda yazayım çalışacağım...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl Forumdaki Ölü insanları Gömcem waLLa bir sürü adam ne oldunuz ya
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl ondan sonra nabcan ellerime sağlık mis gibi olmuştu kahve.........
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 19 yıl forumdan çıkıp biraz diğer tarafla ilgilenicem kolay gelsin iyi eğlenceler..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 19 yıl gitmeeeeeeeeee.... biliyorum hayranlarım çok bu yüzden tarikat kurucam gitmem lazım gelirim söz
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl az sonra gidip yatacam ve yaklaşık 1 hafta buralardan uzak kalacam...kendinize iyi bakın forum milletinin insanları...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl akşama kadar yokolucam görüşürüz... Tarih: 4 Aralık , 2005 19 yıl Düzenleyen: MohiCaN
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl Yazar AZ SONRA YAPACAK BİR İŞİM YOK....MECBUREN FORUMDA KALACAĞIM...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.