Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 19 yıl Yazar AZ SONRA UYUYACAĞIM.....HERKESE ŞİMDİDEN İYİ GECELER...EN BAŞTA ŞEVVALİME....
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 19 yıl AZ SONRA UYUYACAĞIM.....HERKESE ŞİMDİDEN İYİ GECELER...EN BAŞTA ŞEVVALİME.... walla bende iptal olmuş durumdayım bendende herkese iyi geceler Karçiçeği m tşk sanada iyi uykular
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 19 yıl ben az sonra aynur doğan ın albümünü indireceğim Apime duyurulur
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 19 yıl ben az sonra aynur doğan ın albümünü indireceğim Apime duyurulur duyuldu. bende marketi ziyaret edim bari. içecek bişiler alim. yoksa çekilmiyor geceler.
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 19 yıl duyuldu. bende marketi ziyaret edim bari. içecek bişiler alim. yoksa çekilmiyor geceler. Avatar resmin bir harika olmuş
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl valla bır bır bucuk saate kadar uyurum gıbı gelıyor bugun baya bı yorulduk sınav sonrası ogrencı halı dağatma gunlerı ...vs
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl mersine gidicem İYİ YOLCULUKLAR CANIM DIKKAT ET KENDINE _______________________ BURDAYIM BEN...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl fılm seyredıyım dıyorum okuldu sınavdı ne zamandır seyretmemıstım fılm seyredıp cıps yıyecem yanındada erık suyu buyrun sızlerıde beklerım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.