Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl Yani kafam alıyor az biraz ama çok şey var yahuuu Sağol bidenem
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl iş yerinde temizlik yapıcam sonra arkadaşım beni almaya gelicek kahve içicez sonra sinema
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl mahalleden kankim mustafa az sonra bi kahve daha içebilirim.... birde yanında sigara aa çikolatamda var onuda yiyebilirim
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl az sonra yatmak gerek...sabah işe geç kalmamak için...... ama önce karçieeini aramam gerek......
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl az sonra bir uyku çekicem... nasıl ve neyle uyku çekçem bilmiyorum ama şaka maka çok uykum var.. biraz durup kaçıcam..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl bi arkadaşımla sahildeki bi kafede buluşup lak lak yapıcaz ne güzel sahil ,kafe ve muhabbet...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl az sonra biri beni alıcak arabayla bir yere gidicez ve para tahsil edicez
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl ana ne zaman nerede kımınle larsıe. yerını soyle ben gotururum paramı yanı sey parayı
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl giden gelmiyo öle olunca nedense sağol kardeşim ben kendi işimi hallederim sen zahmet etme şimdi
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl olur mu kardesım yoruldun sen bugun ben yanındaydım sen ver benım (yanı emın )ellerde paran yarın sabah dekontu getırırım ben sana
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl zahmet etmeseydin al canım biz dostumuzun tek sözüne güveniriz istemez dekont filan
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl guvenecegın adamı bılıyosun. hıı tamam sımdı oldu. senı ayarladık sımdı yurt dısına bır bılet ayarlama sırası
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.