Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl luci yüzünden evde çiğköfte krizi baş gösterdi tabi annem biricik kızına kıyarmı az sonra çiğköfte yicem hem de tam istediğim gibi
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl luci yüzünden evde çiğköfte krizi baş gösterdi tabi annem biricik kızına kıyarmı az sonra çiğköfte yicem hem de tam istediğim gibi Boğazında kalsın demek istiyorum ama diyemem değerlisin
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl buyur luci sensiz boğazımdan geçmedi ama bu yalancısından ben kıymalı yemem böyle severmisin bilmem
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl Varolmanın dayanılmaz hafifliği ne yaparsın başa gelen çekilir Camları silme hava soğuk hasta olursun sonra
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl camları hafta içinde silmiştim,ev temiz fakat annem ve ben temizlik hastaları olduğumuz içn tekrar tekrar temizliyoruz...ne varsa artık...
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl ayılmaya çalışacağım güzelim, ne temizliği yaw.. bu havada cammı silinir sen temizlesen ne değişecek akşama yine aynı olacak madem evin içi temiz ee o zaman sorun ne...
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl alışkanlık işte,hergün yapılması gereken bir görev benim için.. seviyorum
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl cam silmeyi ee tabi zevkler ve renkler dimi iyi ya sana kolay gelsin şimdiden beline halat bağlada düşmeyesin sakın hee
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl buyur luci sensiz boğazımdan geçmedi ama bu yalancısından ben kıymalı yemem böyle severmisin bilmem Sen yaparsında ben sevmezmiyim hiç
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Sen yaparsında ben sevmezmiyim hiç Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu ZEYNEP alacagın ossun işte LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu ZEYNEP alacagın ossun işte LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya Ya tamam sös dedik buluşalım madem bigün yapayım Mümkünse yaz olsun piknikte yaparız mangal falan o zaman daha güsel olur hee
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl az sonra çıkmak zorundayım,kısa bir süre sonra döneceğim ;)elbette bir bekleyenim yok bu forumda ,fakat yine de değişiklik olsun diyerek yazdım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.