Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

o zaman sana ii uykular... :clover:

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 150,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

az sonra meyve yemeyi düşünüyorum :D

Gönderi tarihi:

luci yüzünden evde çiğköfte krizi baş gösterdi :wassat: tabi annem biricik kızına kıyarmı :shifty::wub: az sonra çiğköfte yicem hem de tam istediğim gibi :wub:

Gönderi tarihi:
luci yüzünden evde çiğköfte krizi baş gösterdi :wassat: tabi annem biricik kızına kıyarmı :shifty::wub: az sonra çiğköfte yicem hem de tam istediğim gibi :wub:

Boğazında kalsın demek istiyorum ama diyemem değerlisin :islik:

Gönderi tarihi:

buyur luci sensiz boğazımdan geçmedi -_- ama bu yalancısından ben kıymalı yemem böyle severmisin bilmem :w00t:

cigkofteup3.jpg

Gönderi tarihi:

bir yolculuğa çıkacam..

Gönderi tarihi:

sağolasın zeynepp..

Gönderi tarihi:

yemek yicem yaw

Gönderi tarihi:

yemek yicem yaw

Gönderi tarihi:

AZ SONRA TEMİZLİK YAPACAĞIM....annem öyle diyor.. -_-

Gönderi tarihi:

Varolmanın dayanılmaz hafifliği ne yaparsın başa gelen çekilir :w00t:

Camları silme hava soğuk hasta olursun sonra B)

Gönderi tarihi:

camları hafta içinde silmiştim,ev temiz fakat annem ve ben temizlik hastaları olduğumuz içn tekrar tekrar temizliyoruz...ne varsa artık... :unsure:

Gönderi tarihi:

ayılmaya çalışacağım :huh:

güzelim, ne temizliği yaw.. bu havada cammı silinir :w00t: sen temizlesen ne değişecek akşama yine aynı olacak ;)

madem evin içi temiz ee o zaman sorun ne...

Gönderi tarihi:

alışkanlık işte,hergün yapılması gereken bir görev benim için.. :P seviyorum

Gönderi tarihi:

cam silmeyi :huh:

ee tabi zevkler ve renkler dimi ;) iyi ya sana kolay gelsin şimdiden :clover: beline halat bağlada düşmeyesin sakın hee :w00t:

Gönderi tarihi:
buyur luci sensiz boğazımdan geçmedi -_- ama bu yalancısından ben kıymalı yemem böyle severmisin bilmem :w00t:

cigkofteup3.jpg

Sen yaparsında ben sevmezmiyim hiç -_-

Gönderi tarihi:
Sen yaparsında ben sevmezmiyim hiç -_-

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu :( ZEYNEP alacagın ossun işte -_- LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi -_- ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam :(

Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya :D

Gönderi tarihi:

yatıcam

Gönderi tarihi:
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu :( ZEYNEP alacagın ossun işte -_- LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi -_- ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam :(

Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya :D

Ya tamam sös dedik buluşalım madem bigün yapayım :w00t:

Mümkünse yaz olsun piknikte yaparız mangal falan o zaman daha güsel olur hee :w00t:

Gönderi tarihi:

az sonra çıkmak zorundayım,kısa bir süre sonra döneceğim ;)elbette bir bekleyenim yok bu forumda ,fakat yine de değişiklik olsun diyerek yazdım :(

Gönderi tarihi:

sıkıntıdan patlıycam..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.