Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl Az sonra fındıklı Cafe Crown'umu yudumluyor oliciim.. Bende sen fındıklı cafe crown'u yudumlerken yutkunuyor olacam çok seviyom benim yanımda yok ama haksızlık bu
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl Az sonra fındıklı Cafe Crown'umu yudumluyor oliciim.. Ben yudumlamaya başladım,geçenlerdede benım klavye kuşburnu çayı içti..sağolsun kuşburnu yan etkıler yaptı klavyem rahmatlı oldu
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl gezmelere gitcek Demek sen lucisiz gezmelere gidersin hee Bende bende bende
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl az sonra ..............bu kapıdan son kez çıkıp kendimi yollara vuracağım...................ve geri dönmeyecem..................
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 17 yıl oh zeynebe bak,şimdi ne güzel kumpir yıyo bende gıdıp yatacam hep aynı uyu uyan ve iş skıldım bu smıleye döndu hayat
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 17 yıl Pc den kalktıgım an kitabımı alıp yatagıma gidecegim................
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 17 yıl Ben de az sonra kitap okumak için odama çekileceğim,uykum da gelmedi değil ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.