Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl az sonra bi sigara yakip, askima telefon edip, onu ne kadar cok sevdigimi söylicem.
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl tatlı krizim tuttu (gerci tutmadıgı an yok desek daha dogru ) gidip tatlı bırseyler yemek ıstıyorum....
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl SAAT 17'DE OLAN İSTATİSTİK SINAVIMA CALISMAYA GERİ DÖNECEĞİM... GERÇİ BİRSEY ANLADIGIM YOK Bİ BEN YAPAMIYORUM SU İSTATİSTİGİ YAAA SİNİR OLDUM HIRS YAPTIM IYYYY IYYYY AHHH AHHH DERDIMI BI BEN BI ALLAH(CC) BILIR
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Az sonra ders çalışmaya çalışcam! Gerçi hep az sonra diyom ama o az sonar hiç gelmio!
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl bi çay ısmarlasana erbay bak ben haram yemem içmem taş felan çalmıyon dimi oynarken :=))))))))
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl ayıp ettin yaa gel bi çayımı iç daha yeni demledim media cafedeyim
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl ben biraz hazırcıyımdır bak ... sen sekeri at karıştır ben geliyommm
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl ohooo senle işimiz var desene bu kadar hazırcı olma yaa hem taş çalmama yardımcı olacan rakiplerimi lafa tut tamam mı
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl oooo bizsana ne söylüyoz kardeşim bizim haramla felan işimiz olmaz diyoz karıştır çayı geliyom atımı bi yere baglım kardeşim burdada her yer otopark ya insan at baglamak için bi iki agaç bırakır az sonra ordayım
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl yaw sanki biz kumar oynuyoz benimde haramla işim olmaz neyse sen atını bağla gel bak benim atın yanı boş orda duruyo kapkara bi at çek onun yanına
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl uyku bastırdı valla at da yorgun biliyon daha yeni geldik seferden ya uyumakta istemiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.