Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl az sonra yada çok sonra,işte bugünlerde grip olacam işallah.burnum akıyo,hapşırıyom bööö
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl niye forum sana mi kalsin fikrimi degistirdim,bu gecelik yeter,yorulmusa benziyosun
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl fikrimi degistirdim,bu gecelik yeter,yorulmusa benziyosun yok yok iyiyim ben
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl az sonra istanbula gidiyorum görüşmek isteyen arkadaşlar olursa lütfen öm atsın ki onlara nasıl ulaşacağımı bileyim. asterix asbimin kahvesini mutlaka içicem golgi can işte görüşmek isteyen kim olursa öm atsın akşama istanbulda bakarım..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl patliycam zira son 1 saattir non-stop tikiniyorum off tikinmak mi yemek yemege bayilirim.. az sonra yemek yiyip sonra derse oturcam
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl dur yapma dicem ama yolcudur abbas baglasan durmaz afiyet olsun canim,iyi calismalar..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl Yazar az sonra işlermi yapmaya başlayacağım ve muhtemelen forumdan uzak kalacağım.....
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ÇAyımı alip Sİgara mı YAkacam ama önce çakmağim nerde bulmam lazım)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.