Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Az sonra arkadaşıma çaya gideceğim.sonra tekrar gelip burda yazmaya devam ederim .görüşmek üzere herkse iyi sohbetler şimdiden
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Az sonra meydün yemek yerken patlayacak! HErkes sığınaklara girsin1
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Az sonra meydün yemek yerken patlayacak! HErkes sığınaklara girsin1 harbi kaşınıyon sen.......du az kaldı ben seni patlatacam.........
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Aman be ablacım (abla diyebilirmiyim sana?? Bayanların yaşı sorulmaz dersin ne alakaysa sanki bayanalrın yaşı devlet sırrı! Neyse ben 22 yim ona göre diyebilirmiyim bi cevp ver! ) sende ne kaşınması be vakit geçirioz şurda işte!
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 19 yıl az sonra aliye başlayacak ve ben tv ye yapışacağım.... ben izlemeyecem....
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 19 yıl Az sonra ne yapacağımı ancak Allah bilir.. Hiç bir şeyi garanti edemem.. Ama niyetim bir bardak çay ve bir cıgara içmek..
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 19 yıl geçmiş olsun meydün abla! savol be gülüm ama geçmiyor lanet ağrı........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.