Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 18 yıl polinomlar...denklemler....çarpanlara ayırma... beklleyin beni ben geliyorum... anladınız siz beni...
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 18 yıl Arkadaşlar,yeniyıla Uludağ'da bir otelde çalışarak giricem..Anlıyacağınız dağdayım ve yalnızım.. Burada olan olursa yeniyıla beraber girmeye ne dersiniz.. Hepinizin şu son saatleri çok mutlu geçsin,geçsin ki yeni yılınızda mükemmel olsun..
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl ben de biraz sonra gidicemm vee fizik sınavıma çalışıcam... tabii arkadaşlara gidicem....vee biraz eğlenicez... sonra çalışıcazz başarılar sana...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl dişimi fırçalıycam ama önce fırçayı almak lazım macun namıda bişey yok evde
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl jean-chrıstophe grange - şeytan yemini kitabını okumaya devam edicem..şimdilik çok sıkıcı gidiyor..bakalım nolcek
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl kesin sonradan heyecanlanır,sabırla devam.. iş yapmaya gideceğim,sonra belki yine gelebilirim diye ummaktayım..
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl jean-chrıstophe grange - şeytan yemini kitabını okumaya devam edicem..şimdilik çok sıkıcı gidiyor..bakalım nolcek j.c.grangenin leyleklerin uçuşu ve kurtlar imparatorluğunu okudum çok güzeldi eminim şeytanın yeminide güzeldir
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Az sonra ne olacağını bilemem anlık yaşarım kimsenin sağ çıkacağının garantisi yok helede benim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.