Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl yok mıne bıze bısıcık olmaz bızım kalbımız temız carpılsak 3. gunu carpılırdık
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl hıc usenmeden asagı gıdıp 3 saattır oten horozun kafasına tas atabılırım
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Az sonra arkadaşlarla buluşacağım..anlayacağınız netten çıkıcam.. keske bende cikabilsem az sonra:(
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl bi tanede bana verirsen sevinirim vermezsen üzülmem ama buyur gel icelim
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl az sonra dieceğim ama ne kadar uzaklıkta olduğunu öğrenirsem az sonra diyeyim..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl az sonra dieceğim ama ne kadar uzaklıkta olduğunu öğrenirsem az sonra diyeyim.. 3000 km uzaklikta ucakla 2,5 saat yakin mi
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl mesela neresi burası belki az sonra sölersin almanya az sonra sigara icemye gidicem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl nie sigara içiyosun sigara insanı öldürür bilmiomusun az sonra bende içeyim o zaman bak bende istedim hatta yaktım
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl nie sigara içiyosun sigara insanı öldürür bilmiomusun az sonra bende içeyim o zaman bak bende istedim hatta yaktım zaten ölmicezmi ki bende gidiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.