Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl yaw arkadaşlar benim yarın sınavımmmm varrrrr lütfen bana sans dileyin de hayırlısıyla su sınavı bi geçimmmm... Bu arada ben daha içmim sarhoş falan olurum nolur nolmaz evdeki biraları da size bırkıyorum hadi buyrun afiyet olsun... Frozen gitme sen markete ben bıraktımm biraaa ben gidiyorum calışcam az dahaaaa..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl (tan vakti sızdı yumote de sızarsa kurtulduk) iç yumote iç soğuk soğuk ne güzel şansın bol olsun gloria...
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl gloria'cım inşallah yarın sınavın başarıyla geçer senin için dua edecem allah zihin açıklığı versin
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl kolay gelsin tatlım başarılar bol şans her şey istediğin gibi olsun canım
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl frozen sana bişiy diyim mi sünger diyolar bana bu konuda ne demek acaba bi baksana ( yazık çok beklicek battı garibim battı ) :)
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl yaaaa eeee hani çerezler bi de yeni bi tane daha bira alıyım:)
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl napalım kendi düşen ağlamaz.. buyrun çerezler,biralarda geldi...
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl gce gece ne temizliği yf bu özel hobilerim arasındadır alttaki komşulara işkence hoşuma gıdıyor da ya gündüz iş ve koşturma olunca bu saate kalıyor malesef
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl hmm anladım.. ne işinde çalışıon biraz meraklıyımdr kusura bakma
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl ayyy uyuma canımcım yaaaa ben geldiiiimm korkarım şimdi koskoca forumda bi başıma bu saatte
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.