Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl Nasıl geçti iş görüşmen aradıkları senmiymişsin Cidden nasıl geçti nası olsun fazla bıse konusmadık lıse dıplomamı sertıfıkamı bıde ogrencı belgemı falan verdım devlet halka bedava bılgısayar derslerı verecek, olursa bende ogretmen olcam eger ben olursam ogtermen vay egıtımın vay halkın halıne
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl nası olsun fazla bıse konusmadık lıse dıplomamı sertıfıkamı bıde ogrencı belgemı falan verdım devlet halka bedava bılgısayar derslerı verecek, olursa bende ogretmen olcam eger ben olursam ogtermen vay egıtımın vay halkın halıne Müracaat ettiğin kurumun adınıda yazarsan sevinirim Zira gidip nasıl bir hata yaptıklarını anltmam lazım
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl cok buyuk bır hata yapıp benı alırlarsa ıse yaptıkları hatayı anlayıp en kısa zamanda onlar gerekenı yaparlar zaten
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl Zaten şuan en büyük dileğim bu , umarım yaptıkları hatanın farkına vrırlar
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl az sonra yatıcam hepiniz sağlıcakla kalın,en güzel düşlerle yatın
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl saolsun actı hoca ınternetı ama ders bıtecek bırazdan arkadasa gıdecem
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl Bi 36 saat daha beklemnin bir zararı olmaz Az sonra klavyenin üstünde uyuya kalacam Şefim görürse Sonrada ebedi uykuya dalacam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.