Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Hay senin arkadaşına bıktım ula senin arkadaşından Az sora gülsüne sinir oldugum için cıkacam sanki ben senin arkadaslarinda kalmandan bikmadim
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl kafayı yıyecem basıma 50 kısı toplandı herkes bı yerden bıse dıo
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl uyucam biz üç kişiyiz.. güvençgül,jön ve ben... bu geceki forum nöbetçileri...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl sımdı ben yatacam sız sakın yatmayın formu bır basına bırakmayın ben 2 saat uyuduktan sonra gelecem tekrar ondan sonra sen yatrsın neveser sonrada guvencgul ekıp calısması yanı kalın saglıcakla
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl ya bılgısayara kafa atacam yada bılgısayarı pencereden asagı atacam
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl telekom a gideceğim... herkese iyi günler geçirmesini diliyorum
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl herkese iyi gecelr ben yatıcam az sonra,hepiniz en güzel şeylere layıksınız,istediğiniz herşeyın hayırlısını rabbım hepinize versin
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl sagol ayni dilekler senin icinde gecerli iyi geceler Arkadaslar*x*
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl allah yardımcın olsun jön...inşallah hayırlısı olur... az sonra birini pataklıcam güzelce bi...
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl tsk neveser gorustum bıras once geldım hayırlısı olsun artık arkadasım arayacak dısarı cıkacam
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl Nasıl geçti iş görüşmen aradıkları senmiymişsin Cidden nasıl geçti
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl sanki ben senin arkadaslarinda kalmandan bikmadim Karışma arkadaşlarıma Az sora bişiler atıştırcam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.