Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl ne kahvaltısı be jön öğlen oldu... az sonra öğle tatiline çıkıcam ...
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl bencede jön biraz ders çalış istersen , sabahtan beri pc nin başındasın
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Arkadasima gitcemm kar yagiyor nasil gitcem bilmiyom soguk cokkkk
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl diyene bakkkk heheheh bana işim icabı pc nin başından kalkmıycaksın diyolar, bende öyle yapıyorum
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl bana işim icabı pc nin başından kalkmıycaksın diyolar, bende öyle yapıyorum Birde üstüne para veriyorlar demi kankim çok acaip
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl ileti başına mı alıyosun paraları kızzzz (biraz daha kızdırıyim)
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl bak bak nasılda kızdıııı ....tamam sustum sana bi daha şaka maka yok.
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl az sonra nicoya küsüyordum nerdeyse ( ne beceririm ya küsme işini, küssem bile niye küstüğümü unutur tekrar konuşmaya başlarım )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.