Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

anaaaaa avatarını görüyorum artık :D

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 151,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

görme engelli bilgisayarı olanlar için foruma yükledim görürsün tabi :) nasıl buldun bahsettiğim kadar varmış dimi ?

Gönderi tarihi:

bilgisayar & digital receiver işleri itina ile yapılır

evlere işyerlerine servis hizmetimiz vardır :D

Saol ama teknik bir sorundu daha doğrusu marka değişikliği yapıoduk da :D

Gönderi tarihi:

uyucam herkese iyi geceler Arkadaslar *x* -_-

Gönderi tarihi:

yastık beni çok özlemiş...çağırıyor.......ben gidiyorum bende özledim yastığımı....... :P

Gönderi tarihi:

görme engelli bilgisayarı olanlar için foruma yükledim görürsün tabi :) nasıl buldun bahsettiğim kadar varmış dimi ?

günaydın yufka yürekli :) afiyet olsun bu arada... hakkaten çocuk bahsettiğin kadar varmış ;) ama sen yinede lunaparka götür sadece :D;)

Gönderi tarihi:

lunaparka götürür gazinoya götürmezsem çocuk büyüyünce lunapark çocuğu olur balkon çocuğunun yan sürümü olmaz benim oğlum kabadayı olacak :)

Gönderi tarihi:

dersim var Finansal Yönetim bırde odevım var bilanço uzerınde uygulamalı sunum....

gıdıyorum benım ıcın dua edın olmazmı? zor bır hoca zor begenıyor tatmın olmuyor hıc bır odevden :(

Gönderi tarihi:

lunaparka götürür gazinoya götürmezsem çocuk büyüyünce lunapark çocuğu olur balkon çocuğunun yan sürümü olmaz benim oğlum kabadayı olacak :)

balkon çocuğu ne demek ya :( aferin sana, bilinçli bir baba adayı :angry: oğlunu kabadayı yapmak gibi muhteşem bi fikri var, kutlarım seni yufka yürekli -_-

bu arada mizyalcim Allah yardımcın olsun canım, umarım hoca sunumunu beğenir ;)

Gönderi tarihi:

eee iş zamanı yine ...

mizyal canım Allah yardımcın olsun .

Gönderi tarihi:

dersimi yapcam :sweatingbullets: sonra yine gelcem :D

Gönderi tarihi:

6 dk sonra gidiyorum....

hoş kalın,çok kalmayın... :P

Gönderi tarihi:

uyuycam herkese iyi geceler *x* -_-

Gönderi tarihi:

ALLAH'a emanet olun....

Gönderi tarihi:

kalkıp bi çay alıcam ama üşeniyorum...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.