Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl Yazar iy geceler erbay kardeş..... az sonra msnde yazmaya devam edeceğim
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl hotel e ..yatmaya gideceğim...çok yoruldum bugün.....başım da ağrıyor zaten...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Yazar uyusam iyi olur...ekilmiş bir vaziyette nasıl uyku tutarki adamı..hadi iyi geceler canlar ....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl o birileri geldi de unuttunuz forumu seni gidi seniiii ben ise yalnızz kimsem yok gidiyim birazdan bari napimmm
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl az sonra çıkıyorum... kanal d izleyin cani başladı, çok güsel film...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl İşimden olabilirim sanırım Bu halde bile hala forumdayım kendime diyecek birşey bulamıyor tebrik ediyorum
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl bilgisayar & digital receiver işleri itina ile yapılır evlere işyerlerine servis hizmetimiz vardır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.