Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl az sonra ne olacak, ne yapıcam hiç önemli değil önemli olan ilerleyen günlerde hayatıma yeniden nasıl bir yön vereceğim
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl Az sonra Mineuya hayatta gururu için yaşaması gerektiğini ve onu önemsemeyen zihniyete asla taviz vermemesi ve kendini değmiyecek insanlar için boş yere üzmemesi gerektiğini söyliycem ki söledim bile..
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl Az sonra Mineuya hayatta gururu için yaşaması gerektiğini ve onu önemsemeyen zihniyete asla taviz vermemesi ve kendini değmiyecek insanlar için boş yere üzmemesi gerektiğini söyliycem ki söledim bile.. arman çok teşekkürler önerin için... bende dediğin gibi yapmaya çalışıcam, bu biraz zaman alsada ama artık üzülmek istemiyorum... çok kötü bir hafta sonu geçirdim ve bundan sonra ki günlerde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum... Allah yardımcım olsun...
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl yukardakilere afiyet olsun, ben az sonra başka bir topiğe geçiçem...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl eeeeeeee eeeeeeee eeeeeeee eeeeeee piiş pişşş piişş datti yapıcam
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Yazar az sonra bir kahve içip kitap okumaya başlayacağım uzun bir aradan sonra...herkese şimdiden iyi geceler...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl Ettim teşekkür zaten ama bir daha ederim.. ÇOk teşekkür ederim canım.. Az sonra biri bana bişi değil diyebilir..
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl demiştim bende ama bi daha diyelim bakalım bişi değil... sen daha iyilerine layıksın toprağım
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl neyse size doyum olmaz .. azsonra çıkaçağım.. herkese iyi geceler..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.