Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl böcüğüm beni geçsin diye şimdi forumdan çıkıyorum...zaten kafam ağrıdı yaa...foruma yetişem diye hızlı içtim......sanursam çarpıldım........az sonra direk yatacam...... şimdiden hepinize iyi geceler..........kocaman öpüyorum hepinizi sewiyorum......
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl ben daha yeni uyandım yaw.. az sonra napcam bilimorum..belli olmaz..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl az sonra foruma yazmayı bırakacam böcüğüme gün doğacak..... tv izleyem azcık......
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl şimdi geldim ama şimdi çıkacam gene.... bi baktım ne var ne yok.....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl az sonra K1 karşılaşmaları var...sabahın üçüne kadar onları izleyecem....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl bırak şu boks maçlarını daha soft bişiler izleee az sonra saat 23:00 olacak valla
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl benim el birazsona kaçar azizil,sayman, nico ve diğer arkadaşlar... iyi eğlenceler......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.