Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl al benden de o kadar ama sanırım az sonra oturup bir güzel kahve içeceğim isteyen varsa yapabilirim
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl arkadaşla buluşup hamsi ekmek yiyecez...üstünede bir iki bira....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl arkadaşla buluşup hamsi ekmek yiyecez...üstünede bir iki bira.... içim gitti yaf.. . yarasın
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl tamam senin içinde bi çeyrek ekmek hamsi......birde bira içecez demektir bu....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl söylemiştim bak resmen asılıyo.. ben senin bildiin erkeklerden deilim..
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl nasıldı? güzeldi kardeş... çoğu yerde ağlamamak için zor tuttum kendimi...şimdi neler olduğunu yazmıyım giderseniz bi anlamı kalmaz...
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl şu suböreğini yesemmi,yemesemmi..... kışın ben niye bu kadar yiyorum yahu...
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl ye arkadaşım madem canın çekmiş.. havuzda iki kulaç fazla atarsın.. nolcek?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.