Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRKÇE'Yİ KİMLER KULLANMALI ?  

11 üye oy verdi

1. 1. TÜRK OLMAYAN TÜRKÇE KULLANMALI MI ?

• TÜRKÇEYİ HERKES KULLANMALI
      10
    • TÜRKÇEYİ YALNIZACA TÜRKLER KULLANMALI
      1

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hiç elleşmeyim diyordum ama,dayanamadım yine işte...

'dünya türk olsun' muş...

nüfus cüzdanında ingiltere doğumlu,ulusunda da,ingiliz yazıyor olsa ne derdin merak ederim doğrusu...

Elleşelim bakalım.. İşte dünya görüşü bu kadar dar olan ırkçı yaklaşımla kültürel varlıklıl olmanın yaklaşımı arasındaki fark bu kadar. ne demek '''Dünya Türk Olsun''' bunu hiç düşündünüz mü acaba ?

Bakalım ne elleyeceksiniz buyurun bakalım ne demek Dünya Türk olsun ?. haaa. şunu da ilave edelim lütfen her mefhuma Irkçılık anlamında yaklaşmayalım, o düşünce dağda kaldı...Dünya Türk olsunla Amerikan dırim arasındaki bağı görememek ancak bu kadar olur. ne olsun dünya Türk olmasın da Mao mu olsun ?

Bozan

Gönderi tarihi:

Elleşelim bakalım.. İşte dünya görüşü bu kadar dar olan ırkçı yaklaşımla kültürel varlıklıl olmanın yaklaşımı arasındaki fark bu kadar. ne demek '''Dünya Türk Olsun''' bunu hiç düşündünüz mü acaba ?

Bakalım ne elleyeceksiniz buyurun bakalım ne demek Dünya Türk olsun ?. haaa. şunu da ilave edelim lütfen her mefhuma Irkçılık anlamında yaklaşmayalım, o düşünce dağda kaldı...Dünya Türk olsunla Amerikan dırim arasındaki bağı görememek ancak bu kadar olur. ne olsun dünya Türk olmasın da Mao mu olsun ?

Bozan

amerikanımdır he...veyautta türkümdür...

türk vatandaşıyım arkadasım...bu farkı gözetmemek için de bir elleşiver,mutlu olalım...

Gönderi tarihi:

:unsure:

hiç elleşmeyim diyordum ama,dayanamadım yine işte...

'dünya türk olsun' muş...

nüfus cüzdanında ingiltere doğumlu,ulusunda da,ingiliz yazıyor olsa ne derdin merak ederim doğrusu...

cevabı basit dünya ingiliz olsun derdim! Benim olmayan bir ırkı savunmazdım herhalde ne olursa olsun..Bana böyle basit sorular sormayın..Türk doğmuşum bi kere..hem de sonradan Türk olunmaz zaten, sadece Türke saygı duyulur..Bu biraz emperyalist işi oldu galiba.. bu DTO culara göndermeydi....Ama Türkçe konusunda ciddiyim..

teşekkürler..

Gönderi tarihi:

:unsure:

cevabı basit dünya ingiliz olsun derdim! Benim olmayan bir ırkı savunmazdım herhalde ne olursa olsun..Bana böyle basit sorular sormayın..

en basitine verdiğin cevap buysa eğer....

erkin babadan sana bir şarkı gelsin......"şaşkın............."..........

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.