Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gözleriniz sağlıklımı değilmi.. Bu linkten kontrol edin.. ilk önce açılan sayfadan "begin" e tıklayın.. Rakamları okuyup kutucuğa yazın ve (chack it) tıklayın.. Turkish-mediada renk körü olduğunu hiç zannetmiyorum ama bir deneyin.. BURAYA TIKLAYIN LÜTFEN Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 O neydi,gece gece yapilir mi sedat ya.. vallahi kalbim hala atiyor.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 kuselmiş ama korkmadım renk testinide yanlış yaptım renk koru olmadığım hade zaten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Ya Sedat nerden buldun ya Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 hiç korkmadım valla çok kötüsün sedat Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Korkmayacağınızı biliyordum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Peki yani ben simdi renk koru muyum? Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 allah seniiiii zaten testerenin etkisinden çıkmış değilim bide destek görüntü Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gözleriniz sağlıklımı değilmi..Bu linkten kontrol edin.. ilk önce açılan sayfadan "begin" e tıklayın.. Rakamları okuyup kutucuğa yazın ve (chack it) tıklayın.. Turkish-mediada renk körü olduğunu hiç zannetmiyorum ama bir deneyin.. BURAYA TIKLAYIN LÜTFEN bı kere böle bişey yapmıştım az daha cıdden kör oluyordum bıdaha yapmam tövbeee Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Bişey olmaz ben kefilim Sedalina.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yok renk körü değilmişim ama..... sağır oldum bu testten sonra Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yok renk körü değilmişim ama..... sağır oldum bu testten sonra Yapma bee.. İşte sağırlığa kefil değilim be arkadaş.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yok renk körü değilmişim ama..... sağır oldum bu testten sonra Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Korkmayacağınızı biliyordum.. iyiki biliyomuşun ya birde bilmeseydin halimi düşünemiyorum Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gözleriniz sağlıklımı değilmi.. Bu linkten kontrol edin.. ilk önce açılan sayfadan "begin" e tıklayın.. Rakamları okuyup kutucuğa yazın ve (chack it) tıklayın.. Turkish-mediada renk körü olduğunu hiç zannetmiyorum ama bir deneyin.. BURAYA TIKLAYIN LÜTFEN pcye o kadar adapte olmuşumki o çıkan zombinin farkına bile varmadım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bu test renk körü olup olmama ile ilgiliydi.. Sadece renk körü olup olmadığımızı öğrenecektik.. Derken.. Duyup duymama ve çıkan zombinin farkına varıp varmama gibi.. Yani; işitme desibelini ölçme ve konsantrasyon kalitesiyle, dış çevre etkenlerine yanıtsızlık yada yanıtlılık mekanizmasınıda ölçer olduk.. Bu durumda sevgili yaprak dökümü, sen o zombiyi farkedemeyecek kadar konsatre olduysan ve etkilenmediysen, bu işte bir gariplik var.. O zombiyi farketmek ve korkmak için son derece konsantre olmak gerekiyordu ve sen oldun.. Peki sonuç yoğun konsantrasyon esnasında ansızın karşına çığlıklarla çıkan zombi olayı seni korkutması gerekiyordu..??? Bu işten hiç birşey anlamadım..?) Yeryüzünde ters giden bişiler var.. Yada herşey düz gidiyor, ben ters gidiyorum.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Evet arkadaşlar gerçi biraz zorlu bir sınav oldu ama sonunda kazandık son soruyu beklemiyordum ama , biraz süpriz oldu ama tüm hepsini geçtim . siteden en yüksek puan benim çıktı yanlız site çötü bu kadar yüksek puana dayanamadı Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bu durumda sevgili yaprak dökümü, sen o zombiyi farkedemeyecek kadar konsatre olduysan ve etkilenmediysen, bu işte bir gariplik var.. O zombiyi farketmek ve korkmak için son derece konsantre olmak gerekiyordu ve sen oldun.. Peki sonuç yoğun konsantrasyon esnasında ansızın karşına çığlıklarla çıkan zombi olayı seni korkutması gerekiyordu..??? Bu işten hiç birşey anlamadım..?) Bayım; bende bişey anlamadım Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 güzelmiş ama korkmadım maze oyunu daha güzel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.