Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 işte şizofrenik bir film daha jonny depp SECRET WINDOW John Shooter: You stole my story (hikayemi çaldın) Alıntı
Φ phlegm Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Kaybedeceğin birşey kalmayana dek özgür değilsin! FIGHT CLUB Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 pianist filminde bebeğini susturayım derken boğan annenin bunu neden yaptım diyerek ağlaması Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 mindere çık!!! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 mindere çık!!! ben mesajınız var filmini izlerken bu repliği baba filmine ait diye duymuştum 6 7 kere izlemişimdir baba yı bu repliğe hiç rastlamadım çeviriden kaynaklı olabilir Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 "henüz değil" gladyatör den bu repliği çok kullanacam herhalde Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 acılar çekiyoruz... acılar nefretleri, nefretler yıkımları getiriyor. hayat tel tel dağılıyor, paramparça oluyor. ama kimi zaman yaşanan bir felaket, büyük bir mutluluğun kaynağı olabiliyor. bir çocuğun ağzından dökülen kırık dökük sözcükler, mucizeye dönüşebiliyor... yaşanan onca mağlubiyete rağmen ... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 klimanjero nun karlarından yazıcaktım arattım ama bulamadım çok önceden izlememe rağmen aklımda kaldığı kadarıyla: ne insanın kendi kendine yaşamasına izin veriyorlar ne de ölmesine yada yaşamsına izin vermedikleri gibi ölmesine de izin vermiyorlarşeklinde de olabilir . Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 klimanjero nun karlarından yazıcaktım arattım ama bulamadım çok önceden izlememe rağmen aklımda kaldığı kadarıyla: ne insanın kendi kendine yaşamasına izin veriyorlar ne de ölmesine yada yaşamsına izin vermedikleri gibi ölmesine de izin vermiyorlarşeklinde de olabilir . yolda olanlar yolda kalır green mile Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Rüzgar Gibi Geçti/Scarlet O'Hara'nın meşhur sözü: Bunu şimdi düşünemem, evettt, bunu yarın düşünürüm Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 "hiç bir kapı bir önceki kapatılmadan açılmayacak.." diğerleri nicole kidman Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 deli emin barakasına gelir: - Tuuba tuuba tuuba wallahi çok şahane isimdir tuuba ne güzel yaw yumuşak g si bile yoktur ehiiii!!! Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gerçek;çölde gibidir .. Gördüğün,hissettiğine benzemez... (Sonsuzluk ve Bir Gün..) Alıntı
Φ ones Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 '' KİBİR EN SEVDİĞİM GÜNAHTIR '' Şeytan'ın Avukatı son sahne , Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 filmin açılışında , deli gibi dayak yiyen , ağzı burnu dağılmış olan yılmaz erdoğan , tolga çevik ve tuncer salman'ın cem yılmaz ile konuşmaya çalıştıkları sahne , tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki beni şu ana kadar bir filmde en fazla güldüren sahne oldu. arka arkaya beş defa izledim o sahneyi , hepsinde de kahkahalara boğuldum valla.hatta buyrun; asım noyan(yılmaz erdoğan):a süpermen samet(tolga çevik):s togay selimoğlu(tuncer salman):t müslüm duralmaz(cem yılmaz) a: ya müslüm bey.bizi öldürün artık. bizi öldürün gitsin ya! bizi artık toparlamaya imkan yok ki, öldürün gitsin. s: vallaha bizi öldürün , bizi öldürün. ya da siz verin biz sıkarız, değil mi? a: ya insan bu kadar dövülmez ki! adam bayılmış , bırak artık. adamı ayıltıp ayıltıp dövüyor ya! s: benim galiba kaburgam kırıldı. kafatasım da kırık. a: ya bir şey söyleyeceğim, o uzun bir kel var ya, beni bir şeyle dövdü, dört buçuktan beri dövüyor.ayağıma bakın ya! zinciri hortumun içine koyuyorlar ya... t: zincir zincir zincir var ya? hortumun içindeki zincirle dövüyorlar. a: dışında! Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 iste mutluluk budur uzeyir abi; boyle bir evin olacak gol kenarinda. gerci havuz da olur, gol nereden denk getirecen her seferinde.. mavi kaymak bir havuz, onun boyle isigi tavana vuracak cilveli cilveli. boyle cilveli, havuzlu, cimli hayatin olacak. bir kere herseyden evvel kardesimin de dedigi gibi, bu kadar yasadisi olmayacaksin; belki o zaman kizini insan gibi sevmene de izin verirler.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 *-"araba nerde?" *-"müşteride." *-"para nerde?" *-"yarın alıcaz." *-"araba nerde?" *-"ııı.. müşteride abi." *-"para nerde?" *-"yarın alıcaz abi." *-"peki araba nerde?" *-"ııı.. abi.. müşteride." Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum -ben vurdum tatar ramazan battal gazi hanginiz? -ben -ben -ben -ben -ben Alıntı
Φ red_hot Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 "Merdivenlerden cıkarken orada olmayan bır adamla karsılastım!bugunde orada degıldı?keşke dedım keske gıtse" Kimlik Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Sahne aynı ,oyuncular farklı.Arabadan inip kaçmaya başlayan kadın kıyafetleri içinde makyajlı bir adam ve onu kovalayan kulağı kesik kart zampara. Jack Lemmon (Daphne):Ama Ben erkeğimmm... Joe F.Brown: Nobody perfect.. Sadri Alışık:Ben erkeğim bee... Vahi Öz:O kadar kusur kadı kızında da bulunur yavrummm.. Sadri Alışık:(Ağlayarak) Ne olacak şimdi beee... Bülent Kayabaş:Ben erkeğim ulan.. Aydemir Akbaş:Kimse kusursuz değildir yavrumm..gel ulan kaçma.. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Nah peyker hapı yuttun namussuz diver (Şekerpare) Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Nah peyker hapı yuttun namussuz diver (Şekerpare) Alıntı
Misafir sadullah Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2015 EDEBİN ELVERMİYORSA EDEBSİZE SUSMAK EN GUZEL CEVAP EDEBİ ELDEN GİDENE Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.