Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl son gülen ii gülermiş gül bakalım peki napcan menejerim olarak bana yardımcı olman lazım sen şimdi düşünmeye başla ben yeni bi topic açcamda aklıma bişey gelmiyo sen düşün bi liste yapta seçim oradan bende
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Clooney ile ilgi bi topic açalım onu sen aç ben açarsam kendini beğenmiş arızaya bak derler sonra
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl onu sen aç ben açarsam kendini beğenmiş arızaya bak derler sonra Evet derler yani derim ben geldüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm yalnış topic kankim kankim ne fardı
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl yalnış topic kankim ne fardı kıss kankim biliyorus yanlış olduğunu sisi burda görünce bende burdan geldiğimi söleyim dedim yuk bişey
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Ah canım benim demek yuk bişey kıs kankim ösledim kıs seni biliom burası topici değil
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl sankim nispet yapıor gibisin kankim kıs bis malikanede oturmayacaksak niye bi dünya para verdik
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl erkekler cafesimi kadınlar hamamımı bu kızların ne işi var burda çıkın ulem dışarı dett
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl sankim nispet yapıor gibisin kankim kıs bis malikanede oturmayacaksak niye bi dünya para verdik yuk kankim hiç öle bi niyetim yuktu kıss kankim temislik vardı malikanede ama bitmiştir herhalde hadi gidelim evimise erkekler cafesimi kadınlar hamamımı bu kızların ne işi var burda çıkın ulem dışarı dett bis fethettik burayı artık nabeeeeeerrrrr
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl projelerım var ramazan bıtsın bar acacam iyi olur bizede böle bişey lazımdı biraz daha fazla hareket
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Cafemiz umduğumuzdan daha kısa zamanda ses getirmiştir arkadaşlar. Tüm müdavimlere teşekkür ediyoruz. Özellikle bayan müşterilerimize ayrıca şükranlarmızı sunuyoruz. Çok yakında kafemiz müdavimlerine dehşet sürprizlerimiz olacak. Ayrıca yepyeni bir uygulamayı hizmetinize sunuyoruz. İsteyen evinde yapmış olduğu içeceği kafemiz müşterilerine ücretsiz olarak tattırabilecek. İştee ilk sürprizimiz geliyor.......
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Cafemiz umduğumuzdan daha kısa zamanda ses getirmiştir arkadaşlar. Tüm müdavimlere teşekkür ediyoruz. Özellikle bayan müşterilerimize ayrıca şükranlarmızı sunuyoruz. Çok yakında kafemiz müdavimlerine dehşet sürprizlerimiz olacak. Ayrıca yepyeni bir uygulamayı hizmetinize sunuyoruz. İsteyen evinde yapmış olduğu içeceği kafemiz müşterilerine ücretsiz olarak tattırabilecek. İştee ilk sürprizimiz geliyor....... Ben çok meraklıyımdır sürpriz geldi mi gelicek mi
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Cafemiz umduğumuzdan daha kısa zamanda ses getirmiştir arkadaşlar. Tüm müdavimlere teşekkür ediyoruz. Özellikle bayan müşterilerimize ayrıca şükranlarmızı sunuyoruz. Çok yakında kafemiz müdavimlerine dehşet sürprizlerimiz olacak. Ayrıca yepyeni bir uygulamayı hizmetinize sunuyoruz. İsteyen evinde yapmış olduğu içeceği kafemiz müşterilerine ücretsiz olarak tattırabilecek. İştee ilk sürprizimiz geliyor....... önemli değil janem artık bu cafe bislerin sayılır saten
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Evet arkadaşlar işte ilk sürprizimiz "OĞLUNMU VAR DERDİN VAR"
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Yazar "OĞLUNMU VAR DERDİN VAR" DEVAMI. Eveeeeet Sürprizlerimiz devam edecek arkadaşlar bizi izlemeye devam... BU ARADA KIZLAR KAFEYİ ELE GEÇİRDİKLERİNİ SANIYORLAR. ASLINDA HERKESE KAPIMIZ AÇIK. AMA KAFEMİZ AÇIK KALDIĞI SÜRECE ERKEKLER CAFESİ OLARAK ANILACAK. BÖYLE BİLİNE...
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl hani ilk gün kısları içeri almıyodunus şimdi noldu kapımıs herkese açık falan
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl hani ilk gün kısları içeri almıyodunus şimdi noldu kapımıs herkese açık falan ticaret bu kıs senin aklın ermes :P
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.