Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti. yaşasın heyhatın haber alma özgürlüğü... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bı daha hönk bencede.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ya bu hönk ne yaw ???? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ya bu hönk ne yaw ???? bencede hönk Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bence helal sana Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bence helal sana kime banamı Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 hayır kıs hönk dediğinis kişiye Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 arkadaşım bana mı dedin? bana dediysen niye dedin? ben sana naptım ki? yanlış bişey yapmadım ki sana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 arkadaşım bana mı dedin? bana dediysen niye dedin? ben sana naptım ki? yanlış bişey yapmadım ki sana sende herşeyi üzerine alıyon be kardeşim.... bu topici açan kamile demiştim.... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 tmm napim yanlış anladık eet sesizliğin kızı bu arada favori isimlerden olmaya başladın kıs... senin adına topicler falan açılmalar.. bak ben 1 aydır burdayım ole bi şey olmadı daha Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 tmm napim yanlış anladık eet sesizliğin kızı bu arada favori isimlerden olmaya başladın kıs... senin adına topicler falan açılmalar.. bak ben 1 aydır burdayım ole bi şey olmadı daha evet bende bir özellik var nerede soyu tükenmiş kişi varsa ona çatıyom bu arada yeni imajım nasıl Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 güzel imza ama bi tane büyük resim olsaydı daha iyi olurdu. yalnız imzandaki yazı çok güzel olmuş onu solim... beşiktaşlıymışsın helal sana.... aslında bütün mesele de bu imajjjjjjj........ Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 güzel imza ama bi tane büyük resim olsaydı daha iyi olurdu. yalnız imzandaki yazı çok güzel olmuş onu solim... beşiktaşlıymışsın helal sana.... aslında bütün mesele de bu imajjjjjjj........ bencede çok güzel oldu sendemi beşiktaşlısın helal sana delikanlı adam renkli takım tutmas saten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.