Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Aşk Üzerine İzleyin......!(Baha) Flash şiir ve Baha şarkısı İzleyin ve dinleyin Umarım beğenirsiniz .....! Buradan İzleyebilirsiniz ......! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Aşk Üzerine İzleyin......!(Baha) Flash şiir ve Baha şarkısı İzleyin ve dinleyin Umarım beğenirsiniz .....! Buradan İzleyebilirsiniz ......! süper ellerine sağlık imzama aldım link Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Ayrılık ve aşk şarkı sözü ve şiir gerçekten güzel bir flash animasyon duygularımıza tercuman oluyor ... Sen Aglama,Ben olurum üzülen Sevgi Dolu Bakışında Ezilen Gözlerinden yagmur gibi süzülen Tek bir damla gözyaşına kıyamam Her geçen gün sana özlem duyarım Ben aşkını ibadetim sayarım Şunu bilki hayatıma kıyarım Tek bir damla gözyaşına kıyamam Git diyorsan hayatımdan,giderim Buymuş derim alınyazım kaderim İnan sana binkez yemin ederim Tekbir damla gözyaşına kıyamam Baha ( Sana Kıyamam ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.