Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

10 tane yeni doğmuş koyunumuz var.her biri 1 yaşına geldiği zaman doğurmaya başlıyor. ve daha sonrada diğerleri douruyor..

soru şu ...

10 senede kaç koyun oluşur..... -_-

arkadaşım şu 1090 koyunubi zahmet açıklayabilirmisin? :sweatingbullets: ben 2570 e kadar indirebildim :P

daha olsa dükkan senin :lol::lol:

Gönderi tarihi:

dayı başka söz yokmuydu be..yakınlaşa bileceğime eminim size ama çok zamana ihtiyacım var.

Kahin vallahi teşekkürler yaaa... Ne güzel burası sanal bile olsa dostluğumuzu hissettirebiliyoruz demekkk... Bazen insanların iyi dost olabilmeleri için illa birbirlerini görmeleri gerekmez... İlla oturup, bir yerde kahve içmeleri, birbirlerini görmeleri gerekmez... Ben taurusu böyle seviyorum işte onu görmesem de, yanında olmasam da o benim canım arkadaşım... Hayatımdaki varlığı için, sırası gelmişken buradan teşekkür etmek isterim... iyi ki varsın arkadaşım... Ben koşullar ne olursa olsun hep yanında olacağım.. Sen de benim yanımda ol olur mu? :):clover:

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Kahin vallahi teşekkürler yaaa... Ne güzel burası sanal bile olsa dostluğumuzu hissettirebiliyoruz demekkk... Bazen insanların iyi dost olabilmeleri için illa birbirlerini görmeleri gerekmez... İlla oturup, bir yerde kahve içmeleri, birbirlerini görmeleri gerekmez... Ben taurusu böyle seviyorum işte onu görmesem de, yanında olmasam da o benim canım arkadaşım... Hayatımdaki varlığı için, sırası gelmişken buradan teşekkür etmek isterim... iyi ki varsın arkadaşım... Ben koşullar ne olursa olsun hep yanında olacağım.. Sen de benim yanımda ol olur mu? :):clover:

Gloria'cım ya imzamıza yada avatarımıza bi nazar boncuğu mu koysak ne..:w00t: Arkadaşlığından çok memnunum,bozulacağını da düşünmüyorum.Görüşme meselesine gelince;Allah nasip ederse iftar yemeğinde seninle ve eşinle tanışma şerefine ulaşacağıma inanıyorum.Canımsın..:clover:

Gönderi tarihi:

Gloria'cım ya imzamıza yada avatarımıza bi nazar boncuğu mu koysak ne..:w00t: Arkadaşlığından çok memnunum,bozulacağını da düşünmüyorum.Görüşme meselesine gelince;Allah nasip ederse iftar yemeğinde seninle ve eşinle tanışma şerefine ulaşacağıma inanıyorum.Canımsın..:clover:

inşallah ;)

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Sana Sezen'den bi parça hediye edeyim:

Sen ağlama..;)

Gönderi tarihi:

sezen aksuyu severim ama o şarkının anısı var dinliyemiyorum ve onun gibi bir kaç şarkıyı...

ama teşekkür ederim..düşünmen yeterli.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.