Φ HSNKLC Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 NFS 2 Most Wanted Fifa 2004-2005-2006 Red Alert Counter Strike Red Faction II Age of empiers..... hife Life
Φ HSNKLC Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Ogame i unuttum ... O artık bir hastalık adı
Φ rogue_53 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 tbiki knayt tır benimki bi nova bi de rogue var nova 54 rogue 36 ama rogueyi yeni açtım 70 edecem www.mekansilar.org
Φ the punisher Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Abicim benim sevdiğim oyunlar nfs serileri en çok 2 ve mostwanted pes 5 gerçekçilik açısından bence fifa tarihe karıştı ama bazı oynayanlar var ve bu kişilere saygı duymak lazım the godfather gt legends bu oyunu herkese tavsiye ederim çok gerçekçi biiiiiii oyunnn
Φ the punisher Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 pes 5 most wanted godfather gt legends knight
Φ cultural idea Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 undergrund abim oynuyodu
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 başından günlerce kalkmak istemediğiniz yeni sürümlerini merakla beklediğiniz oyunlar olmuştur mutlaka, en sevdiğimiz 3 tanesini yazalım hadi 1-Hereos 2-Diablo 3-NFS Senin de dedigin gibi... NFS.. bide ben bi ara GTA... ya cok takildim.. bagimlilik yapiyoo...
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Senin de dedigin gibi... NFS.. bide ben bi ara GTA... ya cok takildim.. bagimlilik yapiyoo... puhahahahahhaha hangi bolumunde takıldın black sole ben bitirdim çünkü gta yı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Senin de dedigin gibi... NFS.. bide ben bi ara GTA... ya cok takildim.. bagimlilik yapiyoo... bak ne dedim.. bende bitirdim.. korkma.. su an sadece film izliyom bilgisayar da...
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 tmm pee ne filmi izliyon bari ..
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 tmm pee ne filmi izliyon bari .. Daha demin beyoncé ninde oynadigi DREAMGIRLS i izledim... valla her filmi izlerim.. ama baktigim ilk sey oyuncular... eger kaliteli oyuncularsa... Mecbur izlerim... baska senaryoya falan dikkat etmem cok... neyse oyunlar hakkinda konusalim.. admin siler falan... konu disina cikdik ya...
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 aslında sen hoş sohbet birisin ben fazla izlemem film falan bu arada sende geyik yapmaya müsait birisin herzaman için hep konu dışı .....
Misafir olivia Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Oyun gibi gereksiz şeylerle ilgilenenlerden biri deilim.. Zaman öldüren bir alışkanlık... Sonunda oyunu kazanınca ne oluyor yani?? Üniversite garanti belgesini mi veriyorlar... Oyunda hayalsi bişey.. Kazansan bi kârın olmuyor kaybetsen zararın olmuyor.. Başlı başına gereksiz.... Burda bu konuda tartışmak ta gereksiz sometimes BlaCk - ßL@D€-RUNN€R dialoğundan bahsediyorum.. Benim akıl dağıtmam da bir o kadar gereksiz..
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Oyun gibi gereksiz şeylerle ilgilenenlerden biri deilim..Zaman öldüren bir alışkanlık... Sonunda oyunu kazanınca ne oluyor yani?? Üniversite garanti belgesini mi veriyorlar... Oyunda hayalsi bişey.. Kazansan bi kârın olmuyor kaybetsen zararın olmuyor.. Başlı başına gereksiz.... Burda bu konuda tartışmak ta gereksiz sometimes BlaCk - ßL@D€-RUNN€R dialoğundan bahsediyorum.. Benim akıl dağıtmam da bir o kadar gereksiz.. Tabi ki dogru söylüyorsun.. olivia.. Ama bos vaktim de ya kitap okurum ben ya film izlerim... Ama belirtigim gibi.. Artik eskisi kadar oynamiyorum artik.. Bos geliyor.. onun yerine ya dantel örüyorum ceyizim icin ya da yemek yapiyorum... saka tabi ki.. Ama belirtigin icin tskler...
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Tabiki de Carbon. O kadar dil döktüm oldu mu şimdi.. Anlıyorum seni sometimes..
Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Benim de bir zamanlar favorim GTA' y dı. Bu arada yeni üye oldum. Herkese slm.
Φ novocaine Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ben cm 01/02 ve duke nukem kadar hiç bir oyuna kendimi kaptırmadım bi de mohaa var tabi.söylenenlere de ayrıca katılıyorum.oyun oynamaktan daha önemli işler var oyun oynamakla fazla vakit öldürmemek lazım.
Önerilen İletiler