Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Engin GÜNAYDIN.. Stand up gösterisi , Zaga skeçleri ve şimdi de Avrupa Yakası'ndaki mükemmel oyunculuğuyla bizi güldürmeye devam ediyor.. www.engingünaydin.com Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 o zaten zabıta vampir irfan karakteriyle bir demet tiyatro da kalplerimizi kazandı. gofret Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 adamım ya bayılıyorum hemde nasıl.şimdi reklamlarda da yer alıyor bayıla bayıla seyrediyorum ya şimdi en son favorim avrupa yakasında ki tiplemesi mükemmel.çok başarılı buluyorum Alıntı
Φ yok_artik2 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 zabıta irfan,zagadaki performansı ile zaten seviyodum ama avrupa yakasındaki selininin deyimiyle buhran abi tavan yaptı...ama dizideki rolü daha da artmalı...umarım daha da seveceğimiz işlere devam eder...selamlar... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 cafe crown reklamıda çok güzel yaa...hele çocoğun elinden bardağı alıp ona fındık çuvalını verince "ikiside aynı şey" deyişi yokmu Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 birde ntv de bir Mehmet Ali Birand takliti vardı koptum. o gözlerini kısmasını falanda aynı yapmış. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 evet gerceketen cok komık bomba bı adam ama stand up ıcın ayn seylerı soylıyemıyecem benı hayal kırıklıgına ugrattı Alıntı
Φ webgirl_ayda_ Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 selam arkadaşlar jön sana bu konuda katılıyorum ekranlarda ve reklamlarda tyatroda gerçekten iyi bir oyuncu olmasına rağmen tek kişilik gösterisinde bende pek umduğumu bulamadım açıkcası .belkide beklentilerimiz fazlaydı dıye düşünüyorum Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 onca komikliğine rağmen oldukça hırçın,kendinden emin duruşu ve sanatına her yönden hakim bilgisiylede kendine sanatçıyım diyenleri tefe koyacak kadarda cesurdur... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.