Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Başta Bitanem, Herşeyim, ikisi de zıt birbirine ama öle iştee Öyle ama işte sevgiyle hitap ediyorsan anlamı pek de önemli değil.. Mesela onun bana tattişim demesini çok seviyorum.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Mesela onun bana tattişim demesini çok seviyorum.. hadi ya bilmiyodum kimmiş bu şanslı kişi Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Ben bebegim demeyi cok severim aslında ben de. Ama ben bebeğim diyince onun hoşuna gitmiyoo ama olsun ben de demiyorum Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Hele arkadaslarinin yaninda dersen vay haline!! Ben bebegim derdim o bana asil sen bebeksin derdi Kiyafet konusunda yani atkimi falan herseyimi o takardida,hani anne bebegini giydirir ya soguk kapmasin diye yani ole!!!Ayy cok guzel ve zevkliydi insan simariyor yaaa Ne güzel... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 şöyle diyim, güzel bir anı Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Ya en guzelide ben bole bazen cok terelli giyinirim(anneannem hep ole der)yakam bayagi acik olur,isde ole gunlerden biriydi atkida almamistim yanima dislerim birbirine carpiyordu,bu beni aldi,bir magzaya soktu cok guzel bir esarp aldi ama gormelisin cok uzun,orada ayarladi boynuma takti(ben beklemedeyim,herseyi o yapiyor)sonra montumu kapatti dugmelerini....Birde tenimin gozuktugu her yeri guzelcene kapatmsiti....Cok eylenceli ama dimi?Insanin dusunulmek hosuna gidiyor,yada cocukluk guzel bence.... çok hoş gerçekten Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Hele arkadaslarinin yaninda dersen vay haline!! Ben bebegim derdim o bana asil sen bebeksin derdi Kiyafet konusunda yani atkimi falan herseyimi o takardida,hani anne bebegini giydirir ya soguk kapmasin diye yani ole!!!Ayy cok guzel ve zevkliydi insan simariyor yaaa Ya en guzelide ben bole bazen cok terelli giyinirim(anneannem hep ole der)yakam bayagi acik olur,isde ole gunlerden biriydi atkida almamistim yanima dislerim birbirine carpiyordu,bu beni aldi,bir magzaya soktu cok guzel bir esarp aldi ama gormelisin cok uzun,orada ayarladi boynuma takti(ben beklemedeyim,herseyi o yapiyor)sonra montumu kapatti dugmelerini....Birde tenimin gozuktugu her yeri guzelcene kapatmsiti....Cok eylenceli ama dimi?Insanin dusunulmek hosuna gidiyor,yada cocukluk guzel bence.... ne hoşş anılarr yaa... insan bunca şeyi yaşadıktan sonra yalnızlığa alışabilir mi acaba....! ya da bir kere daha yalnız kalırım korkusu olur mu ki.. herr neyse....ama bu kadar ilgiden sonraki yalnızlık çok acı olmalı.....yaranı mı deştim bilmiyorum ama okuyunca dayanamadım işte....!! eğer bişeyler hatırlattıysam da kusura bakma.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yok canim ne desmesi, ben alistim yanlizliga....BAKSANA annem beni yakinda bilgisayarla evlendircek Saka maka anilar guzel,ama tekrar yasanmiycak diye bir sey yok, degil mi? evet....biten herşeyin yenisi oluyor...buna ne şüphe...rafet el roman unut onu diye bir şarkı yazmış....ben yalnızlığımda dinlemiştim o şarkıyı ve doğruu olduğunu da hayat bana göstermiş oldu... bak bi kıta söyliyim sana da.. boşver buda geçer.. zamana bırak yeter.. eski unutulur yenisi bulunur.. sıkma canını ne olur.. olan oldu artık.. ne söylesen yeri değil.. bitmeyecekti sandın bir rüyaya kandın.. damla damla düştün.. dilim dilim bölündün bin parçaya.. unut onu gitsin... aklımda bu kadarı var...böyle birşeydi....gerçek ama....acısını da tadıyorsun elbet....! geçiyo daa...kırılmış bir kalbide sana emanet bırakıyo işte... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Sozler cok guzel ve cok gercekci.... Kalp kiriliyor dogru ama hic bir sey sonsuz degildir,oda mutlaka unutulur.... Fransizlarda Bir laf vardir ve ben nedense cok severim "Giden her kesin yerine mutlaka daha iyisi gelir.." Ve bunu her seferinde de kanitlarsin... Digrudurda Giden geleni aratir derler ama bu nekadar dogru bilemem... Cunku hic bir ask devamli olmuyor,ve bir gun birisi icin aglarken ki ben asla aglamadim, 5 ay sonra hemen yeniden asik olunabiliyor.... Yani gunumuzun asklari bole.... buu yazdıkların acı ama gerçekk ne denir ki.... günümüzde sevenlerr ciddi sevmiyorlar....çoğunluğu..bunlarda yeni nesil bence.. çünküü çok şahidim ölümüne sevenlere.....!! ama o da kötüü işte... aşk ne zaman dört dörtllük oldu ki sanki....hiç bir zaman.... olanlar vardır elbet...asıl mutlu olanlar.. elbett mutluluğu biriisinde ömür boyu tadıcağızdır...aama kırık bir kalbi sarmanın zorluğuylaa.....alıştık artık.. ve söz doğruu....eskiden bişeyler dürter içini ama geçmiştir artık eskisi kadar acıtmaz... sen mutlusundur.....belki bi gün o da gidicektir...aama elbet birisi gelicektir.. takiii hayatının anlamını...son nefesinde elini tutucak birisini bulana dek..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 DeseneeSole yasli olunca zevkli olucak.... neyii tam yaşındayken tadabildik ki.. aama bunlarında ayrı bi tadı var...onu da yaşlanınca farkedicez sanırım... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 galiba haklisinama zamaninda yasamak da bir ayri guzel;yaslaninca da guzel olur ama gencken hareket olur... öyle öylesine de... uygulamaya gelince...tersiyle itiyor beynimiz....dünyayı hain tanımış bi kere ne yapsın... hani böyle konuşuyorum...gülmüyor muyum sanki...fazlasıyla...kikirik derler bana... ama bunun altında belki de çok ağlamak yatıyodur..işte kimse bi bunu anlayamıyor..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Sevgi mantık eşliğinde yürümelidir ki,sorunlar enaza indirgensin ve üstesinden gelinebilsin.. Nasıl hitap ettiğime gelince: Ne dediğimden çok nasıl dediğim önemli bence.Eğer sevgiyle söyleniyorsa sıfatlar önemini yitirir.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Ne dediğim çok ta önemli değil.Eğer kızgın değilsem kesinlikle ''SEVGİYLE'' Hitap ediyorum.. gerçek seven kızgınken de sevgiyle hitap eder kanımca....... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Süper Erkek Çocuğum Derdim Bir zamanlar E Banada Bu Yakışır Dimi Ama Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 aşkımmm dünyamm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.