Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela? ben aşkım derdim o aşkım veya duman gözlüm derdi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 geçmiş zamanda kaldı galiba? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 geçmiş zamanda kaldı galiba? görünürde öğle benim yüreğimde hep ilk günlerdeki gibi aşkım ve gecelerimin mavisi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela? meraklı seniiiii napcan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 anlamadım bittide unutamadınmı? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 bişey yapcağımdan değil sadece merak ettim? Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 bişey yapcağımdan değil sadece merak ettim? Madem topiği sen açtın sen söyle önce sevgiline nasıl hitap ediyorsun... dimi ama? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 valla aşkım,bitanem dediğimde oluyo manyak deli dediğimde oluyo:) tabiki ciddi anlamda hakaret manasında değil sevgi göstergesi olarak:) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 manyak, deli mi sevgi göstergesi mi ben manyak , deli falan desem , sonrada sevgi göstergesi yaptım hayatım desem ne der acaba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 meraklı seniiiii , napcan Sanki kendi meraklı değil sanane napcaksa manyak, deli mi , sevgi göstergesi mi ben manyak , deli falan desem , sonrada sevgi göstergesi yaptım hayatım desem ne der acaba Kıs kankim bu akşam mutlaka dene sonra kapıya kapa ama dışardan olsun nütfen Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela? sadece ismi ile hitap ederdim... gerçekten ! ayrıldık halada ismi ile hitap ediyorum, o manada değişen pek birşey olmadı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Ne der? valla ne der kestiremiyorum denemeden Sanki kendi meraklı değil , sanane napcaksa Kıs kankim bu akşam mutlaka dene, sonra kapıya kapa , ama dışardan olsun nütfen kıss kankim burda mı buldun beni olar denerim kuşum Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıss kankim burda mı buldun beni olar denerim kuşum Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım.. ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Aramıyordumki kankim Kıs sonucunu banada söle Bende deneyim Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 anlıyorum ok. çok anlayışlısın thanks ! Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım.. ) Kaynadı bile... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım.. ) Yuk haşlayacağıs Sen niye geldin kıs de get bulaşıkları yıka çabuk Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım..) aman ne iyi yaptın yuk anacım bu topiğin haşlamasını yapalım diyorus Aramıyordumki kankim Kıs sonucunu banada söle , Bende deneyim kıss ben bu sösü bi yerden hatırlıyorum sölemem, dene ve gör Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ÖNEMLİ DEĞİL BEN TEŞEKKÜR EDERİM CVP VERDİĞİN İÇİN Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yuk haşlayacağıs Sen niye geldin kıs de get bulaşıkları yıka çabuk kıss bak biliyon ağsımı açarsam nolu.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gel leynnn buraya.... Şimdi sölee bakam... Ne kadar çok seviyorsun beni.... ******* Afferüm...Gidebülürsün...... Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gel leynnn buraya.... Şimdi sölee bakam... Ne kadar çok seviyorsun beni.... ******* Afferüm...Gidebülürsün...... iyiymiş ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.