Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Saf'lığım!!! -_- Niye bu kadar iyi niyetliyim ya nefret ediyorum bu huyumdan :(

• Cevaplar 182
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Saf'lığım!!! -_- Niye bu kadar iyi niyetliyim ya nefret ediyorum bu huyumdan :(

katılıyorum sana.....

bende nefret ediyorum kendi iyi niyetlerimden.... :crying:

Gönderi tarihi:
katılıyorum sana.....

bende nefret ediyorum kendi iyi niyetlerimden.... :crying:

Canım kardeşim sana herzaman söylediğimin tersini konuşmuşum dün -_-

İşte bazen sinirle ani çıkışlar yapıp herzaman söylediğini kendi çürütebiliyo insan..

Ben bugün daha sakinim sanırım ve sana şunu söylemek istiyorum;

Ben bazen saflık boyutunda da olsa iyi niyetli olmayı seviyorum kendimi de seviyorum..

Şu nu unutma ki iyiniyet,hoşgörü ve sevgi engüzel meziyetlerdir..

Hep diyosun ya "Abla ben bundan sonra kötü olucam bıktım artık incinmekten"diye..

Ve ben hep şöle diyorum sana"Sakın ablacım doğru olan sensin"diye.

İşte tekrar ediyorum yine;

Doğru olan sensin :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

İşte bazen sinirle ani çıkışlar yapıp herzaman söylediğini kendi çürütebiliyo insan..

Ben bazen saflık boyutunda da olsa iyi niyetli olmayı seviyorum kendimi de seviyorum..

Hep diyosun ya "Abla ben bundan sonra kötü olucam bıktım artık incinmekten"diye..

Doğru olan sensin :clover::clover::clover:

:(:clover: size katılmadan geçemiyorum...

istesem de kötü olamıyorum ben....ama çok inciniyorum... ve bir özelliğim de...

kırılırım...belki affederim ama unutmam.... :crying: kötü ama bu kadar iyiliğe karşı yapılan bir kırıcı davranışı insan istese de unutamıyor ki... -_-:(

Gönderi tarihi:
tövbe..tövbee.. :unsure: ..kız noldu yinee..kim üzdü seni..acı biber sürerim onların ağızına.. -_-

ahh abim...canım sıkkındı da bi kaç gündür...ondan işte..aslında bugün çok iyiydi..ama çok yakın bi arkadaşımın bir şakasına üzüldüm....belki de alınganlığımdandır.... :unsure:

canım benimm...figgarom... :hug:

ben de safligim diyecektim ama o manada degil..kitlik anlaminda,bazen cok saf oluyorum <_<

ablam kim demiş sana öyle... :blush::wub: sen tanıdığım en anlayışlı Leylam'sın.... :hug: öle deme ama.....canını sıkmışlar belli..üzülme.... :clover: üzülsen de çok yıpratma sinirlerini.... :(;)

Gönderi tarihi:
ahh abim...canım sıkkındı da bi kaç gündür...ondan işte..aslında bugün çok iyiydi..ama çok yakın bi arkadaşımın bir şakasına üzüldüm....belki de alınganlığımdandır.... :unsure:

ablam kim demiş sana öyle... :blush::wub: sen tanıdığım en anlayışlı Leylam'sın.... :hug: öle deme ama.....canını sıkmışlar belli..üzülme.... :clover: üzülsen de çok yıpratma sinirlerini.... :(;)

Hay yarabbim :unsure: İstemeden herkesin yarasını deşmişim ne :)

Ama ne desem bilmem ki;kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş B)

Gönderi tarihi:

sen benim canimsin :wub::hug: sen de uzulme,yipranma birtanem :kiss:

Gönderi tarihi:

Doğru olan sensin

boşver.... zaten istesekte beceremeyiz. yani ben şahsen buna uğraşmıyor değilim ama ;) yok işte yok olmuyorrrr....

sanırım bu da kabiliyet meselesi :stuart::stuart:

size katılmadan geçemiyorum...

istesem de kötü olamıyorum ben....ama çok inciniyorum... ve bir özelliğim de...

kırılırım...belki affederim ama unutmam....kötü ama bu kadar iyiliğe karşı yapılan bir kırıcı davranışı insan istese de unutamıyor ki...

kıyamam sana. ne yazık ki böyle... bende aynı şekildeyim. zaten bir kere kırılmak yetiyor insana,biz unutsak bile kırılan yer kırılmışlığıyla kalıyor. ama yinede bu özelliğimiz yüzünden bizim değil,iyi niyetlerini hala koruyamamış olanların üzülmesi gerekiyor bence.

hem kul bilmesede allah bilirmiş :blushing::blushing:

öyle değil mi ;)

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
kıyamam sana. ne yazık ki böyle... bende aynı şekildeyim. zaten bir kere kırılmak yetiyor insana,biz unutsak bile kırılan yer kırılmışlığıyla kalıyor. ama yinede bu özelliğimiz yüzünden bizim değil,iyi niyetlerini hala koruyamamış olanların üzülmesi gerekiyor bence.

hem kul bilmesede allah bilirmiş :blushing::blushing:

öyle değil mi ;)

:clover::clover::clover:

öyle diyorum tabiki... :clover: çok yakın bi arkadaşıma hep söylerim..

iyilik yap denize at...kulu bilmezse Allah bilir.... ;):clover: ben hep bu sözün doğruluyla içime sahip çıktım..

ve çıkmaya da devam ediyorum...tıpkı senin ve benim gibi düşünenlerde olduğu gibi.... :clover:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

bazı konularda kendime olan inancım bazılarında ise inanmayışım hemde hiç :P

Gönderi tarihi:

Ben sanırım çelişki barındırıyorum en belirgin özelliğim açısından...

Çünkü yeni tanıştığım ya da önceden beri tanımadığım insanlar çok çok soğuk ve mesafeli olduğumu söylerler...

Ancak tanıştığım ve kaynaştığım arkadaşlarım ise çok çok sıcak ve olması gerektiği kadar samimi olduğumu söylerler...

İlk karşılaşmamızda beni sevmeyen kimseler nedense hep en iyi dostlarım olmuştur sonradan ki bunun nedenini de anlamış değilim.

İlk başta bana sırnaşan kimselere de uzun vadede genelde uyuz olmuşumdur ki bu da belki de olumsuz bir huyum...

Gönderi tarihi:
Evet aynen ole....Beyni acir....

Annem derki kucukken daha berbatmisim soru icinden soru cikarirmisim....

Simdide agzim kapanmiyor.....

Hatta haftasonlari Buradaki Turk gencligi icin radyo programi yaparken(simdi biraktim okuldan dolayi)Hep ben konusuyordum...

Digerleri susuyordu...Guzel ama konusmak,ama ben bos konusmam :P

vıy..vıy..vıy..bohem sen alemsin ya.. hııımm Türk gençliğine radyo programı..pariste program kolay..uganda daki türk gençliğinede yapta görem bakim.. :whistling:... :shifty:

• 2 hafta sonra...
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:

En Belirgin Özelliğim Tip Olarak Saçlarım ve Gözlerim...

Karekter Olarak Şeker Kıvamında Bişeyim işte..

Doğruları sölüyom sakın ola yanlış anlaşılmaya ihtimal vermeyelim..

Bana duyulanı aksettım sadece çevremdekiler tarafından.. :stuart:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Çok sabırlıyımdır.Çabuk sinirlenir çabuk yatışırım.Ama öfkem büyükse gözüm kararır.Haklıysam inadımdan asla dönmem.

Gönderi tarihi:

yalancıyı gözünden tanırım.

insanların gözüne baka baka yalan söyleyenlere hiç tahammülüm yok, çok sakinimdir ama sinirlendiğimde kontrolsüzleşebilirim. canımı yakanın canını daha fazla yakarım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.