Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 kıdım bizden daha iyi olamassınız.manyağız biz. sen de yani bi anlatsam inanmassın bile Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 En belirgin özelliğim tam bir sırık olmam... Çok Belirgindir Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 en belirgin özelliğim duygusallık.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Elimden ne iş gelirse işte Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok.. Bir ara seninle tavla oynayalım Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Bir ara seninle tavla oynayalım Her zaman Beklerim...İstersen Çin daması bile yaparız... P Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ayakkabım tozlu olduğunda kendimi sefil gibi hissederim.. ...özellik mi özellik.. Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok.. bilmem kanka abartma bence o kadr deil.şans konusunda Bir ara seninle tavla oynayalım bence oynama aysum kısım 4-1 den 5-4 yendi beni haberin olsun ama tabe ben ondan önce onu 6-0 yenmiştim Her zaman Beklerim...İstersen Çin daması bile yaparız... P buna hiç bulaşma hep yeniyo Yok çin damasını bilmem boşver ben sevmedim Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Ah be Kanki 11 gün sonra döndüğümde bana söz ver gelir gelmez senle herzaman ki gittiğimiz yere gidip nargilelerimizi çekcez... ama bu sefer sen ısmarlıyacaksın... yav bütün nargile paralarını hep ben ödedim yav....neyse canın sağolsun oda yeter... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Ah be Kanki 11 gün sonra döndüğümde bana söz ver gelir gelmez senle herzaman ki gittiğimiz yere gidip nargilelerimizi çekcez... ama bu sefer sen ısmarlıyacaksın... yav bütün nargile paralarını hep ben ödedim yav....neyse canın sağolsun oda yeter... tmm senin canın saolsun be kanki aslında seninde buraya gelmen iyi oldu bi kankisiz ben vardım sen geldin benimde oldu artıkın nargileyi en son içtiğimizi hatırlıyorumda çok kötü midem bulanmıştı.bi dahaki sefere inşallah olmaz bu arada söz gitcez nargileye taksime vs sen hele bi gel Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Karizmam..... vaayy yesinleeerrr ......Karizmasız Erkek Yoktur Sadece Bakımsız Erkek vardır...... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 ...Tabii Karizmatik Olunmaz Karizmatik Doğulur..... .... Helal Olsun be .... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 cok belirgin degil ama; cok kizmis,karsimdakini bir guzel paylarken ,ortasinda guluveriyorum,hepsi bosa gidiyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 tmm senin canın saolsun be kanki aslında seninde buraya gelmen iyi oldu bi kankisiz ben vardım sen geldin benimde oldu artıkın nargileyi en son içtiğimizi hatırlıyorumda çok kötü midem bulanmıştı.bi dahaki sefere inşallah olmaz bu arada söz gitcez nargileye taksime vs sen hele bi gel Oo kankalar haa ben bulaşmayayım o zaman tavla mavla mars olmayı sevmem pek Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 kıdım bizden daha iyi olamassınız.manyağız biz.sen de yani bi anlatsam inanmassın bile Senin olduğun yer nasıl manyak olmaz.. Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 o kadar dadeğil be ... manyaklığımız... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Sevdiğim insanları kırmaktan korkarım sevdiklerime çok değer veririm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 her söylenene inanmam..... çabuk kadırılmam............... zor bi insanım.......... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 yaşamsal kaliteyi severim..güzel için yaşarım..çok çabuk affeder..ama asla unutmam...değilim kinci..çiğnemeden yutarım inciri ..birde hep kanarım..felaketim olur gözdeki bir gülüş..uğrunada kendimi gönüllü yakarım..üşümesin diye o.... Alıntı
Φ heyhatt Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Seni tarif edecek en belirgin bir özelliğini belirt DOST YANLISIYIM... Alıntı
Φ aspire_x Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 afedersin ama ne yapçan başkasını tipini huyunu suyunu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.