Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

kıdım bizden daha iyi olamassınız.manyağız biz.

sen de yani bi anlatsam inanmassın :D bile

• 2 hafta sonra...
  • Cevaplar 182
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

En belirgin özelliğim tam bir sırık olmam... Çok Belirgindir :stuart:

Gönderi tarihi:

Elimden ne iş gelirse işte

Gönderi tarihi:

Tabi yaparım :stuart:

Gönderi tarihi:
B) En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok.. B)
Gönderi tarihi:
B) En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok.. B)

Bir ara seninle tavla oynayalım :stuart:

Gönderi tarihi:

:stuart: Her zaman Beklerim...İstersen Çin daması bile yaparız... :stuart: P

Gönderi tarihi:

Yok çin damasını bilmem :P

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

bilmem kanka abartma bence o kadr deil.şans konusunda :P

bence oynama aysum kısım 4-1 den 5-4 yendi beni haberin olsun :D ama tabe ben ondan önce onu 6-0 yenmiştim :D

:stuart: Her zaman Beklerim...İstersen Çin daması bile yaparız... :stuart: P

buna hiç bulaşma hep yeniyo :P

Yok çin damasını bilmem :P

boşver ben sevmedim :)

Gönderi tarihi:
;) Ah be Kanki 11 gün sonra döndüğümde bana söz ver gelir gelmez senle herzaman ki gittiğimiz yere gidip nargilelerimizi çekcez... ;):angry: ama bu sefer sen ısmarlıyacaksın... :angry: yav bütün nargile paralarını hep ben ödedim yav....neyse canın sağolsun oda yeter... :D
Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
;) Ah be Kanki 11 gün sonra döndüğümde bana söz ver gelir gelmez senle herzaman ki gittiğimiz yere gidip nargilelerimizi çekcez... ;):angry: ama bu sefer sen ısmarlıyacaksın... :angry: yav bütün nargile paralarını hep ben ödedim yav....neyse canın sağolsun oda yeter... :D

tmm senin canın saolsun be kanki ;)

aslında seninde buraya gelmen iyi oldu :D bi kankisiz ben vardım sen geldin benimde oldu artıkın :D

nargileyi en son içtiğimizi hatırlıyorumda çok kötü midem bulanmıştı.bi dahaki sefere inşallah olmaz :D

bu arada söz gitcez nargileye taksime vs ;) sen hele bi gel :)

Gönderi tarihi:
Karizmam..... -_-

:stuart: vaayy yesinleeerrr :stuart: ......Karizmasız Erkek Yoktur Sadece Bakımsız Erkek vardır...... B)

Gönderi tarihi:

...Tabii Karizmatik Olunmaz Karizmatik Doğulur..... .... B) Helal Olsun be B) ....

Gönderi tarihi:
tmm senin canın saolsun be kanki ;)

aslında seninde buraya gelmen iyi oldu :D bi kankisiz ben vardım sen geldin benimde oldu artıkın :D

nargileyi en son içtiğimizi hatırlıyorumda çok kötü midem bulanmıştı.bi dahaki sefere inşallah olmaz :D

bu arada söz gitcez nargileye taksime vs ;) sen hele bi gel :)

Oo kankalar haa ben bulaşmayayım o zaman tavla mavla mars olmayı sevmem pek :stuart:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
kıdım bizden daha iyi olamassınız.manyağız biz.

sen de yani bi anlatsam inanmassın :D bile

Senin olduğun yer nasıl manyak olmaz..-_-:w00t:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

her söylenene inanmam.....

çabuk kadırılmam...............

zor bi insanım..........

Gönderi tarihi:

yaşamsal kaliteyi severim..güzel için yaşarım..çok çabuk affeder..ama asla unutmam...değilim kinci..çiğnemeden yutarım inciri :stuart: ..birde hep kanarım..felaketim olur gözdeki bir gülüş..uğrunada kendimi gönüllü yakarım..üşümesin diye o....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.