Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Asla kendimi düşünmeyip herzaman bir başkalarını düşünmek Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 acayip mütevaziyimdir yoktur benim mütevaziliğime yakın bi mütevazilik ben senden daha mütvaziyim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 ben senden daha mütvaziyim o size öyle geliyor sayın Taş Yürekli Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 yalancıyı gözünden tanırım. insanların gözüne baka baka yalan söyleyenlere hiç tahammülüm yok, çok sakinimdir ama sinirlendiğimde kontrolsüzleşebilirim. canımı yakanın canını daha fazla yakarım. amaninnnn bende sakin sessiz bir şey sanırdım seni en belirgin özelliğim çok belirsizim.. Alıntı
Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 ASABİYİM HEPSİ BU Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 çok değişken ve inatçıyım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.