Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Seni tarif edecek en belirgin bir özelliğini belirt Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 tipimize göre mi en belirgin özellik yoksa karakterimize göre mi? yoksa ikiside mi? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 tipimize göre mi en belirgin özellik yoksa karakterimize göre mi? yoksa ikiside mi? tip'se saçlarım kır, yok karakter ise duygusalım.... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Seni tarif edecek en belirgin bir özelliğini belirt emredersin... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Seni tarif edecek en belirgin bir özelliğini belirt emredersin... bahsedilen karakterse eyer, bizim sınıftaki üstün zeka.. tipse saçlarım..kır değil tabi.. tarz açısından.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Adrenalin'in yaptığı espri de bişii mi... Nedense herkes gülmüş.... -- Öhöm... Tek kelimeyle; Komplekslişizoidparanoyakgizli faşistim... Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Adrenalin'in yaptığı espri de bişii mi... Nedense herkes gülmüş.... -- Öhöm... Tek kelimeyle; Komplekslişizoidparanoyakgizli faşistim... Komplekslişizoidparanoyakgizli faşistim??? Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Evet... Nölmuuşş.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 karakterle üstün zekanın arasındaki balantıyı açıklarmısın, tarih karakteri kötü ama üstün zekalı insanlarla dolu. umarım onlardan biri değilsindir. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Karakterse eyer....... Tınlamadığım insanlara cevap vermem... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Tınlamadığım insanlara cevap vermem... tınlama vede tınlamama kriterlerinizide yazarsanız eğer sayın olivya... yanlışlıkla size soru sorup,haşmetlülerini rahatsız etmeyiz... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Olur.. Öncelikle siz soru sormayın.. Şaka bu.. Tınlamayacağım insanlar kendilerini biliyorlar..yazmama gerek yoktur umarım.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Şuraya bak... Gönderilen üç ileti de "tınlamayacaklarınızla" alakalı.... Hakkaten de tınlamıyorsunuz yani... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 laf lafı açarmış cerenimoo.. ben tınlamadığıma cvp vermemişim dimi ama tınlamadığımı ima etmişim.. önemli olan bu.. Neyse yaa topic bana özel açıldı sanki.. Çıkamaz oldum burdan.. Hadi ben kaçar...tabana kuvvet.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 melankolik.... en samimi konuşmalarda bile gözleri çok uzaklara bakan... karizma...(öyle diyorlar..) felsefik.. tatlı hikayeler anlatan.. dost.. vicdanlı.. tarihe tutkun.. klasik müziksiz yaşayamayan.. operasever.. saygılı.. coşkulu.. sabırlı.. çok çabuk affedipte asla unutamayanlardan... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ya arkadaşlar öyle bir soruyosunuzki, cevap işkencesine sokuyosunuz insanı.. Başka bir insana sormak lazım "bu şahsın en belirgin özelliği ne diye.." Karizmatik, felsefik, akıllı, zeki, yakışıklı desem ukalalık olacak.. Gerizekalı, aptal, tipsiz, beyinsiz desem bu hiç olmucak.. İkisinin ortasıda olamaz.. Ne desemki.. En iyisi pas diyim.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bahsedilen karakterse eyer, bizim sınıftaki üstün zeka.. tipse saçlarım..kır değil tabi.. tarz açısından.. bende bisim sınıftaki en yetenekli şahsiyet. garip kişiliğimle dikkat çekerim. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Tip derseniz omuzlarım ve saçlarım karakter derseniz de sanırım soğuk biriyim Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 110 kilouyum daha ne diim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 110 kilouyum daha ne diim ooo tamam sen çok belirginsin arkadaşım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 ooo tamam sen çok belirginsin arkadaşım anam sadece o olsa saçlar turuncu sakal turuncu türkden başka her millete benziyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.