Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl kıdım bizden daha iyi olamassınız.manyağız biz. sen de yani bi anlatsam inanmassın bile
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok..
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok.. Bir ara seninle tavla oynayalım
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl Bir ara seninle tavla oynayalım Her zaman Beklerim...İstersen Çin daması bile yaparız... P
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl ayakkabım tozlu olduğunda kendimi sefil gibi hissederim.. ...özellik mi özellik..
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl En Belirgin Özelliğim Uzun Boylu Ve Biraz Sakar Olmam...Ayrıca Uğurlu Biriyimdir...kim benimle beraber İddaa yada At yarışı Oynarsa Yüzde 75 Kazanıyor..Bende Yalan Yok.. bilmem kanka abartma bence o kadr deil.şans konusunda Bir ara seninle tavla oynayalım bence oynama aysum kısım 4-1 den 5-4 yendi beni haberin olsun ama tabe ben ondan önce onu 6-0 yenmiştim Her zaman Beklerim...İstersen Çin daması bile yaparız... P buna hiç bulaşma hep yeniyo Yok çin damasını bilmem boşver ben sevmedim
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Ah be Kanki 11 gün sonra döndüğümde bana söz ver gelir gelmez senle herzaman ki gittiğimiz yere gidip nargilelerimizi çekcez... ama bu sefer sen ısmarlıyacaksın... yav bütün nargile paralarını hep ben ödedim yav....neyse canın sağolsun oda yeter...
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Ah be Kanki 11 gün sonra döndüğümde bana söz ver gelir gelmez senle herzaman ki gittiğimiz yere gidip nargilelerimizi çekcez... ama bu sefer sen ısmarlıyacaksın... yav bütün nargile paralarını hep ben ödedim yav....neyse canın sağolsun oda yeter... tmm senin canın saolsun be kanki aslında seninde buraya gelmen iyi oldu bi kankisiz ben vardım sen geldin benimde oldu artıkın nargileyi en son içtiğimizi hatırlıyorumda çok kötü midem bulanmıştı.bi dahaki sefere inşallah olmaz bu arada söz gitcez nargileye taksime vs sen hele bi gel
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Karizmam..... vaayy yesinleeerrr ......Karizmasız Erkek Yoktur Sadece Bakımsız Erkek vardır......
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl ...Tabii Karizmatik Olunmaz Karizmatik Doğulur..... .... Helal Olsun be ....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl cok belirgin degil ama; cok kizmis,karsimdakini bir guzel paylarken ,ortasinda guluveriyorum,hepsi bosa gidiyor
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl tmm senin canın saolsun be kanki aslında seninde buraya gelmen iyi oldu bi kankisiz ben vardım sen geldin benimde oldu artıkın nargileyi en son içtiğimizi hatırlıyorumda çok kötü midem bulanmıştı.bi dahaki sefere inşallah olmaz bu arada söz gitcez nargileye taksime vs sen hele bi gel Oo kankalar haa ben bulaşmayayım o zaman tavla mavla mars olmayı sevmem pek
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 18 yıl kıdım bizden daha iyi olamassınız.manyağız biz.sen de yani bi anlatsam inanmassın bile Senin olduğun yer nasıl manyak olmaz..
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 18 yıl Sevdiğim insanları kırmaktan korkarım sevdiklerime çok değer veririm
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl her söylenene inanmam..... çabuk kadırılmam............... zor bi insanım..........
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl yaşamsal kaliteyi severim..güzel için yaşarım..çok çabuk affeder..ama asla unutmam...değilim kinci..çiğnemeden yutarım inciri ..birde hep kanarım..felaketim olur gözdeki bir gülüş..uğrunada kendimi gönüllü yakarım..üşümesin diye o....
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl Seni tarif edecek en belirgin bir özelliğini belirt DOST YANLISIYIM...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.