Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl tipimize göre mi en belirgin özellik yoksa karakterimize göre mi? yoksa ikiside mi?
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl tipimize göre mi en belirgin özellik yoksa karakterimize göre mi? yoksa ikiside mi? tip'se saçlarım kır, yok karakter ise duygusalım....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Seni tarif edecek en belirgin bir özelliğini belirt emredersin...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Seni tarif edecek en belirgin bir özelliğini belirt emredersin... bahsedilen karakterse eyer, bizim sınıftaki üstün zeka.. tipse saçlarım..kır değil tabi.. tarz açısından..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Adrenalin'in yaptığı espri de bişii mi... Nedense herkes gülmüş.... -- Öhöm... Tek kelimeyle; Komplekslişizoidparanoyakgizli faşistim...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Adrenalin'in yaptığı espri de bişii mi... Nedense herkes gülmüş.... -- Öhöm... Tek kelimeyle; Komplekslişizoidparanoyakgizli faşistim... Komplekslişizoidparanoyakgizli faşistim???
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl karakterle üstün zekanın arasındaki balantıyı açıklarmısın, tarih karakteri kötü ama üstün zekalı insanlarla dolu. umarım onlardan biri değilsindir.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Tınlamadığım insanlara cevap vermem... tınlama vede tınlamama kriterlerinizide yazarsanız eğer sayın olivya... yanlışlıkla size soru sorup,haşmetlülerini rahatsız etmeyiz...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Olur.. Öncelikle siz soru sormayın.. Şaka bu.. Tınlamayacağım insanlar kendilerini biliyorlar..yazmama gerek yoktur umarım..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Şuraya bak... Gönderilen üç ileti de "tınlamayacaklarınızla" alakalı.... Hakkaten de tınlamıyorsunuz yani...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl laf lafı açarmış cerenimoo.. ben tınlamadığıma cvp vermemişim dimi ama tınlamadığımı ima etmişim.. önemli olan bu.. Neyse yaa topic bana özel açıldı sanki.. Çıkamaz oldum burdan.. Hadi ben kaçar...tabana kuvvet..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl melankolik.... en samimi konuşmalarda bile gözleri çok uzaklara bakan... karizma...(öyle diyorlar..) felsefik.. tatlı hikayeler anlatan.. dost.. vicdanlı.. tarihe tutkun.. klasik müziksiz yaşayamayan.. operasever.. saygılı.. coşkulu.. sabırlı.. çok çabuk affedipte asla unutamayanlardan...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Ya arkadaşlar öyle bir soruyosunuzki, cevap işkencesine sokuyosunuz insanı.. Başka bir insana sormak lazım "bu şahsın en belirgin özelliği ne diye.." Karizmatik, felsefik, akıllı, zeki, yakışıklı desem ukalalık olacak.. Gerizekalı, aptal, tipsiz, beyinsiz desem bu hiç olmucak.. İkisinin ortasıda olamaz.. Ne desemki.. En iyisi pas diyim..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl bahsedilen karakterse eyer, bizim sınıftaki üstün zeka.. tipse saçlarım..kır değil tabi.. tarz açısından.. bende bisim sınıftaki en yetenekli şahsiyet. garip kişiliğimle dikkat çekerim.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Tip derseniz omuzlarım ve saçlarım karakter derseniz de sanırım soğuk biriyim
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl 110 kilouyum daha ne diim ooo tamam sen çok belirginsin arkadaşım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl ooo tamam sen çok belirginsin arkadaşım anam sadece o olsa saçlar turuncu sakal turuncu türkden başka her millete benziyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.