Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl DarK (20) jön (22) kaspersky (20) AHMETCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SAĞLIKLI, MUTLU VE BOL PARALI NİCE SENELER DİLERİM KARDEŞİM Eeeeee şimdi sen kutlama da istersin bugün doğum günü çocuğusun , artık bi parti yapcas ben hemen bi pasta ve içecekleri kapıp gelem
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim yoksam toprağıma sürpris yapıp bebeklik resimlerinimi buldun
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Doğum gününüs kutlu olsun.. Nice senelere Jön Hani doğum günün cocugu nerde bayakım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl hepınıze cok tsk edıyorum yaslandık yahu pastalar ıcıntsk ederım bı buyuk de acsak hıc fena olmazdı hanı
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Diğer arkadaşlarla birlikte doğum günün kutlu olsu sevgili jön... Nice yıllara diyorum... Sevgi ve saygılar...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hepınıze cok tsk edıyorum yaslandık yahu pastalar ıcıntsk ederım bı buyuk de acsak hıc fena olmazdı hanı bişey değil kayıt yaptırcam diye gittin gitmeseydin büyük açacaktım ben sana
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl bu guzel dusuncelerınız tsk ederım dıpnot ve made ın geldım mıne geldım ac bakalım su bızım buyugu
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl bi dejavumu yaşadım ne...bu başlığı daha önce gördüm sanki... neyse,doğum gününüz kutlu olsun....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar doğum günü cocuğusun diye bütün bunlar yuksa meyve suyuna talim ederdin ahmetcim
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl bi dejavumu yaşadım ne...bu başlığı daha önce gördüm sanki... neyse,doğum gününüz kutlu olsun.... tsk ederım doğum günü cocuğusun diye bütün bunlar yuksa meyve suyuna talim ederdin ahmetcim Allaaaaaaaaaa cok sevındırık oldum sımdı ben cok tsk ederım mıne cok buyuk sevaba gectın
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim bu Camus olan sankim parfüm şişesi gibim Kıs kolonyamı içirecen toprağıma
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Allaaaaaaaaaa cok sevındırık oldum sımdı ben cok tsk ederım mıne cok buyuk sevaba gectın bişey değil şu mübarek günlerde yaptığıma bak yaaa Allah affetsin beni Kıs kankim bu Camus olan sankim parfüm şişesi gibim Kıs kolonyamı içirecen toprağıma kıss kankim o senin kolonya gibim dediğin içlerinde en pahalısı ahmet sever diye paraya kıydım ve aldım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim bu Camus olan sankim parfüm şişesi gibim Kıs kolonyamı içirecen toprağıma kolonya parfum falan dııl o konyak
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl DarK jön kaspersky Arkadaşlar Doğum Gününüz Kutlu olsun........! ! !
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Ahmet zaten günahkar oldun bende ona yandaş olayım diyemi kıydın kıs paraya afiyet şeker alkol olsun toprağım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim kesin bi tek o resmi görebilmişsindir de eklemişsindir :lol:
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl DarK jön kaspersky Arkadaşlar Doğum Gününüz Kutlu olsun........! ! ! tsk ederım murtı san gördün mü kankim konyakmış o aldığım :lol: mıne sakın pazardan ucuza aldım deme
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Niye sen ne aldığını bilmiyomuydun kankim biliyodum bi kere Kıs kankim kesin bi tek o resmi görebilmişsindir de eklemişsindir kıss kendi eklediğim resimlerin hepsini görebiliyom ben mıne sakın pazardan ucuza aldım deme yuk be ahmetcim ösellikle gidip A.T. Ü den aldım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.