Φ ugursarak Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2004 Yarın önemli bir derbi maçı var, ben beşiktaşın yeneceğini düşünüyorum, ve çok istiyorum çünkü galatasaraylıyım. Alıntı
Φ anarşit Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2004 MERHABAUĞUR KARDEŞ bende galatasaraylıyım ve bende beşiktaşın yenmesini bekliyorum. ancak geçmişte bu beklentiler genelde 1-1 ile veya yenilmesi beklenen tarafın galibiyeti ile sonuçlanır. bu nedenle biz şampiyon olacaksak bunları yenerek şampiyon olmalıyız. birilerinin bizim adımıza yenmesini beklemeden. ancak yinede beşiktaşın feneri yenmesini doğal olarak bekliyorum. fener ne eder yapar yakınında akan bokluderenin (kurbağalı dere) çamuru ile yinede yenerse şaşırmayalım. Alıntı
Φ -ErCaN- Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2004 doğru bilmişsin ve yenildi Alıntı
Φ @enesis Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2005 Sevgili Admin ..alışveriş yaparken aldığımız ürünün son kullanma tarihine bakarız dimi? son kullanma tarihi geçen ürünler genellikle imha edilir.. Yani demek istediğim bu konu başlığının son kullanma tarihi çoktan geçmiş... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.