Φ wild_angel Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 slm.. araniza bgn katildim.. hos ve güzel bi ortam hizli da ayrica cok sevdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hos geldiiiin white angel... nerden böle ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 pek hojbuldumss nerden mi istanbulluyuk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Fenerbahçeli arkadaşım vahşi melek.. Hoşgeldin sefalar getirdin.. Dereağzından nice keyifli haberler bekleriz senden.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hoşgelmişsin arkadaşım...fenerli olman sebebiyle sana bir çiçekte vereyim elin boş kalmasın... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 yafff sevgili takımdaşım ojj geldin...ee EN BÜYÜK FENER BAHÇE ................. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 slm.. araniza bgn katildim.. hos ve güzel bi ortam hizli da ayrica cok sevdim Helal bea bak gözüme şimdiden girdin iyi anlaşcaz senle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hosgeldin, wild angel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 @arman, @karcicegi_m, @made in turkey!, @GoLGİ_AyGİTİ, @Muhammed1985 hepinize cok tesekkür ederim pek hosbuldums renktaslarim fanatik fenerbahceliyimdir sizde fenerbahcelisiniz he cook güzel @GoLGİ_AyGİTİ merak etme cok iyi anlasacagiz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Bak vahsi melek yerine beyaz melek demisim, cok pardon yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Bak vahsi melek yerine beyaz melek demisim, cok pardon yaa no problemo benim vahsi tarafim beyaz kelimesi ile normal melek olmus ama nickimden dolayi vildan diye hitap edenler var deli oluyorum yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 fenerbahce Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ şirin Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hoşgeldin .... şampiyon FENERBAHÇE...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Sezon sonu görüşürüz oke. 2 yildir oldugu gibi bu sezon sonuda görüselim no problemo hoşgeldin .... şampiyon FENERBAHÇE...... hosbuldumss ja jaa sampiyon fenerbahce Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Anelka-Nobre Fenerin yeni ismi FİLENİN SULTANLARI Yakında valeybol ligine alıcaklar sizi Sevgili marcus o saydığın iki isimin parasıyla galatasaaylı futbolcuları toptan alabilirsin.. E yani dünya yııldız değil mi kardeşim değil eliyle poposuyla bile atar helal olsun ona helaaaaaal Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Anelka-Nobre Fenerin yeni ismi FİLENİN SULTANLARI Yakında valeybol ligine alıcaklar sizi hehehe saban kilikli hakan'dan daha ii oldukari kesin sultaniz felan emme para bizde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 baak seen katiliyorum sana ama gülmekten buarada hojbulayim da killigina wildan dedin dii mi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 vahşi melek hoşgeldin sevgiler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 @Marcus kusura bakma kirdiysam de nolcak ki @sevval saol hosbuldum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 @arman, @karcicegi_m, @made in turkey!, @GoLGİ_AyGİTİ, @Muhammed1985 hepinize cok tesekkür ederim pek hosbuldums renktaslarim fanatik fenerbahceliyimdir sizde fenerbahcelisiniz he cook güzel @GoLGİ_AyGİTİ merak etme cok iyi anlasacagiz zaman gösterecek ama umutluyum Sezon sonu görüşürüz ahahahaha geçen sezon ş.saracoğlunda nobreyle görüşmüştünüz bu sezonda anelkayla görüşürsünüz artık Anelka-Nobre Fenerin yeni ismi FİLENİN SULTANLARI Yakında valeybol ligine alıcaklar sizi ya pek takip edemiyom orada da küme düştümü siznkiler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 zaman gösterecek ama umutluyum hehehe renktasiim benim beaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ djakman Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 hoşgeldin .... şampiyon FENERBAHÇE...... şampiyon tabiki galatasarayyyy Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 şampiyon tabiki galatasarayyyy ja ja jaaa fukara avuntusu olsa gerek buarada bende hosbuldum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Arkadaşım aramıza hoş geldin Tartışmaya gerek yok SPOR KARDEŞLİKTİR ama bilmeyenlerimiz çoktur... Bende GS liyim ama centilmenlik en iyisidir FAİR PLAY FAİR PLAY Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ehueheueh pek hosbuldums @LaRsiE_ yok cnm biz tartismiyoruz kardes kardes oturuyoruz buarada centilmenligin icin thankss ama whe are the best FENERBAHCE... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.