Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 ben herzaman fikirlerini severim ama bazı şeylerde yorum yapman için o şey hakkın da bi bilgin olması lasım dimi?benim hakkımda ne biliyosun ki ne yorum yapıyosun. hayatta oğrenilecek cok şey var.yaşın kaç olursa olsun. kısmadım sana.
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 ve gece yanlız kalmayı sevmem
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 kendini beğenmişleri hiç sevmem hatta nefret ederim
Φ hircin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yalancıları sewmem Adi şerefsizleri sewmem iki yüzlüleri sewmem nankörleri sewmem
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 şu mübarek ayda devam eden savaşa dur demeyenleri sevmiyorum
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 kasıntı insanları sevmem...hani şu "ben dünyanın merkeziyim"türünden düşünenleri...sonuçta hepimiz şu koskoca evrende küçücük bi garip kullarız işte... önyargıyı sevmem(herkese biraz zaman ve şans tanınması gerekir diye düşünürüm) bencilliği sevmem (herşey paylaşıldıkça güzelleşir diye düşünürüm) olduğundan farklı davranılması rahatsız eder beni...
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 alışıla gelmişliği sevmem
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 kasıntı insanları sevmem...hani şu "ben dünyanın merkeziyim"türünden düşünenleri...sonuçta hepimiz şu koskoca evrende küçücük bi garip kullarız işte... önyargıyı sevmem(herkese biraz zaman ve şans tanınması gerekir diye düşünürüm) bencilliği sevmem (herşey paylaşıldıkça güzelleşir diye düşünürüm) olduğundan farklı davranılması rahatsız eder beni... ayakta alkışlıyor seni figgaro abin.. ..
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 ayakta alkışlıyor seni figgaro abin.. ..
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Zeytin ve turşudan nefret ettiğim kadar başka bişeyden nefret etmem!
Φ bohem Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 hani bir insan vardır; adam yerine koyarak muhatap olursunuz, ve bir bakarsınız anında cıvıtmaya başlar, laubalileşir kendini şaşırır, çünkü kimse ona hayatında o değeri vermemiştir. işte bir çok olaya pozitif yaklaşırım ama butür insanlara asla. anında tavır alır keserim alakayı. yani insanlara değerinden fazla değer vermemek lazım.
Misafir olivia Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 hani bir insan vardır; adam yerine koyarak muhatap olursunuz, ve bir bakarsınız anında cıvıtmaya başlar, laubalileşir kendini şaşırır, çünkü kimse ona hayatında o değeri vermemiştir. işte bir çok olaya pozitif yaklaşırım ama butür insanlara asla. anında tavır alır keserim alakayı. yani insanlara değerinden fazla değer vermemek lazım. bohemim yine konuşturmuşsun klavyeni..
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 emek hırsızlarını sevmem nefret ederim.başıma çok geldiğinden mi bilmem ama o insanlara insan derken bile zorlanırım...
Φ bohem Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bohemim yine konuşturmuşsun klavyeni.. canımya işte pırlanta yürek dediklerimden nerelerdesin yeşimcim. ah unutmuşum okul var dimi.
Misafir olivia Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 canımya işte pırlanta yürek dediklerimden nerelerdesin yeşimcim. ah unutmuşum okul var dimi. canımsın bohemim sensin kıs pırlanta yürek.. evet okullar başladı zar zor girebiliyorum forumlara.. birde lisede son senem, neler çekiyorum bi görsen.. dersler bi taraftan kurs sorunu bi taraftan.. birde yetmezmiş gibi ek olarak istanbulun dertleriyle uğraşıyoruz..
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bel ağrısını ve bilimum ağrıları sevmem
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 çok bilmişleri sevmem...
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 uyuyamamayı sevmem değil.. nefret ederim..
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 yağmurdan nefret ediyorum...
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 arabesk fantazi pop sevmem
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 arabesk fantazi pop sevmem öö aynen katılıyorum
Önerilen İletiler