Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 hiç bir günü silmek istemezdim hayatımdan çünkü yaşanması gerekiyomuş demekki bizde yaşamalıyız acı veya tatlı olsada Katılıyorum İnsanlar hayatlarımdaki her olayı her anı yaşamak ve onlardan ders almasını bilmesi gerek. gerçekleri çok geç olmadan görmek ve anlamak zorunda çünkü hayat bir imtahan alanı ikinci bir şansımız olmayabilir, hatalarımızdan ders alarak sevgi ve saygı içinde yaşayabilmek.... sağlıcakla kalın .... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Geçirdiğim 1 haftayı gerçekten silmek isterdimm,ama öle bi imkanım olmadığı için,yaaaww keşke öle bir imkanım olsaydı Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bahsetme şu okuldan yaw. hem merak ettir hem soleme:D Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bahsetme şu okuldan yaw. hem merak ettir hem soleme:D yaa boş ver kafana takma Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 kafama takılmıyo. sadece moralini bu kadar bosma demek istiyorum. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 kafama takılmıyo. sadece moralini bu kadar bosma demek istiyorum. düşündüğün için sağol,ama ben çok mutsuzum yaaaaaaaa,elimde değil Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 sadece bulunduğun durumun iyi yanlarını gör. hiç mi ii yanı yok ? okul o kadar kotuyse ne die gidiyosun? (neyse istersen cevap verma salla gitsin) Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 15 nisan 2009 silerdim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 8.12.07 = silelim lutfen hatta butun gunu degil sadece o bir b sn silsem yeter ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.