Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yeni veya 2. el dijital fotograf makinası almayı düşünüyorum.bildiginiz bir marka varsa memnun olurrum.

Gönderi tarihi:

amaç ne...

eğer fotoğrafçılığa merak sardıysan..vede slr istiyorsan

canon eos 350 d

yada

nikon d 70 başlangıç için ideal...

ikinci ellerini 1 ila 1,5 arası bulabilirsin.almayı düşündüğüm için araştırmıştım biraz...

ama amaç bu değilse pek bi bilgim yok... :blushing:

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

kardeş bana kalırsa dijital konusunda nikon d70 derim eğer paran warsa ona bide 50-500 zoom alırsan kral sensin

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Eğer iyi birşey almak istiyorsan ve uzun süre kullanmak istiyorsan nikondan şaşma. Alırken yanlızca çözünürlüğüne veya diğer sıradan özelliklerine aldanmayın, nikonların optik kalitesi en iyisidir.

Gönderi tarihi:

bende canon'un ıxus serisini tavsiye ederim.bu serideki her hangi bir fotoğraf makinesini alabilirsin :clover:

Gönderi tarihi:

adrenalininde dediği gibi amaç önemli..

fotoğrafçılığı profesyonel anlamda yapmayı düşünüyorsan bende Nikon derim..ama hobi olacaksa bu senin için Canon rahatlıkla işini görür..

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hangi amaçla olsun sen mercek özelliklerini düşünerek al! Nikon kullanıyorum ben

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.