Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ( Allah canını almasın emi :lol: ) Ya durun gitmeyin.. Beni yalnıs bırakmayın... Işıkları söndürmeyiiiiiiinnnnnnn.. Korkuyommmmmmm almasın kıss daha yeni evlendim , gençliğimin baharındayım daha yaşamam lasım kıss korkma dedim ya bişi olmas ışıkları söndürünce istersen gece lambasını açıyım daha loş olar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 kıss korkma dedim ya bişi olmas ışıkları söndürünce istersen gece lambasını açıyım daha loş olar İğretisin ya İstemiom loş ortam falan.. Öle daha korkunç olur.. Hele bi de duvarda gölgeler falan olursaa.. :w00t: Sustum, korktum, kaçtım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yav arkadaşlar onca forum gezdim bu kadar eğlenceli bu kadar şenliklisini görmedim. İnanın iyi ki açılmış bu topic Başından sonuna bi solukta okudum Hele içinde bir aşk üçgeni gördüm ki bermuda şeytan üçgenini andırıyordu Hatta sonra bi ara üçgeni dörtgen yapma çabası içine giren bi arkadaşın sıranın kendisine gelememesi ile ilgili yakınması beni tamamen kopardı ay hahahahhahahahahaha yahu hakikaten merak ettim bu şahsiyeti Don Juan kimin bişey galiba Şaka bi yana bi orjinalliği olmalı bu hayran kadrosunu oluşturduğuna göre tebrikler arkadaşım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 İstemiom loş ortam falan.. Öle daha korkunç olur.. Hele bi de duvarda gölgeler falan olursaa.. Sustum, korktum, kaçtım kıss ne güsel sohbet ediyoduk niye sustun öle dut yemiş bülbül gibim kıss loş ortamda niye daha korkunç olsun daha güsel olar :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 kıss ne güsel sohbet ediyoduk niye sustun öle dut yemiş bülbül gibim kıss loş ortamda niye daha korkunç olsun daha güsel olar Ya anlamıo musun.. Gölgeler diorum.. Devasaaaa diorum .. korkuorum diorummmmmmmm Ama kime diorum :lol: Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yav arkadaşlar onca forum gezdim bu kadar eğlenceli bu kadar şenliklisini görmedim. İnanın iyi ki açılmış bu topic Başından sonuna bi solukta okudum Hele içinde bir aşk üçgeni gördüm ki bermuda şeytan üçgenini andırıyordu Hatta sonra bi ara üçgeni dörtgen yapma çabası içine giren bi arkadaşın sıranın kendisine gelememesi ile ilgili yakınması beni tamamen kopardı ay hahahahhahahahahaha yahu hakikaten merak ettim bu şahsiyeti Don Juan kimin bişey galiba Şaka bi yana bi orjinalliği olmalı bu hayran kadrosunu oluşturduğuna göre tebrikler arkadaşım arkadaşım iyi hoş söylüyosunda sen bunları kime dedin? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ya anlamıo musun.. Gölgeler diorum.. Devasaaaa diorum .. korkuorum diorummmmmmmm Ama kime diorum anlıyorum toprağım seni bana diyosun ama öyle devasaaa falan değil kıss KORKMA toprağım ben kaçtım :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 anlıyorum toprağım seni bana diyosun ama öyle devasaaa falan değil kıss KORKMA toprağım ben kaçtım :lol: Nie gölgede mi durdun da bliosun Bende kaçtım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Diloş hoşgeldin canım Dörtgeni oluşturan walla bend eğilim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ya forumdan mı çıkıyonus yoksa topicten mi? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 arkadaşım iyi hoş söylüyosunda sen bunları kime dedin? ELEKTRO içinde bulunduğun topici şööle başından itibaren okursan kimi kasttettiğimi anlarsın şimdi isim vermem sanırsam hoş olmaz öyle diimi ama? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kankim nerde kayıp bürosu nerde Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ELEKTRO içinde bulunduğun topici şööle başından itibaren okursan kimi kasttettiğimi anlarsın şimdi isim vermem sanırsam hoş olmaz öyle diimi ama? vermişsin zaten büyük harflerle elektro yazmışsın.ben sizin sandıınızdan daha zekiyim bi defa. anlarım.şakayla karışık sen demek istiyosun dimi? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Diloş hoşgeldin canım Dörtgeni oluşturan walla bend eğilim Merhaba canım Sen olmadığını biliyorum ..ama senin niyetinin de farkındayım Sıranı bekleyip uğurlu rakamın olan beş harfinden dolayı beşgen oluşturmaya çalışacaksın di mi bak nasılda bildim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kankin de korktu gölgeden kaçtı Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 herkesin ağzına sakız olduk ya online olanların yarısı bu topic i okuyor. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Merhaba canım Sen olmadığını biliyorum ..ama senin niyetinin de farkındayım Sıranı bekleyip uğurlu rakamın olan beş harfinden dolayı beşgen oluşturmaya çalışacaksın di mi , bak nasılda bildim Beşgenmi yuk canım Kankin de korktu gölgeden kaçtı Korkusus korkak gibidir benim kankim korkmas Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 bu topice bayıldım bu arada itiraf vardı ben de mi itiraf etsem ??? tereddütteyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kankim nerde kayıp bürosu nerde burdayım kıss kankim efet korkmam ben Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Korkmuo evet hep loş ortamlarda bulunuo zaten.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Prensesi bi an kankim sandım avatara bakınca Kankim kaybolma bi yere Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 bu topice bayıldım bu arada itiraf vardı ben de mi itiraf etsem ??? tereddütteyim sen de gel bi sen eksiktin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Beşgenmi yuk canım Hadi hadiiii tamam o zaman ver elini anlaşalım yedigen olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.