Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 biii söyler misin ben özlenmeyecek gibi bir insan mıyım bisde seni ösledikk tırmanışçıı insan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 biii söyler misin ben özlenmeyecek gibi bir insan mıyım bisde seni ösledikk tırmanışçıı insan Hoyt..Sen kedisin.. Ayrıcada tam da özlenecek birisin.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 noluyo ya hiç bişi anlamadım????? polemiğe iyi ki girmemişiniz. (ne kadar hırçın oluyo yahu şu kıslar) abi neyi anlamadın :D millet nette işi götürüoo heyyyyy gidi heyyyyy bende netten birine asık olmak istiomm war mı aday bakın yaksıklııymm,şiirde yazarım size :D ya gidin alla askına neler yaziolar :S :S :S neseeee cok doluyum.... bitmiş ne de olsa :D evücümmm nerde bende ona asığımmmmmmm canım benimm prensesim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ben varım aday millet iyice uçmuş deemi taurus abiciğim sende öslenecek birisin cicimsin,canımsın kıss Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ben varım aday millet iyice uçmuş deemi ucmak ne kelime..binlerce feet yukardalar demek aday sensinn... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Benden duymuş olmayın; Kedi Düldül'e aşıkmış.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 yaa evet aday benim ama poli love olur o Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 aday..... görüselim bi ara Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ben Allahın atına ne diye aşık olayım beee görüşürmüyüz bilemiyorum kısmetim çok benim Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 neeeeeee at mı bak adayyy...pesini bırakmam kolay kolay... :P o kısmetlere söle evlerine dönsünler ona göre.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Allah'ın atı değil benim atım .. Kısmetli kedi.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 şairanesin de sennn ayyyyy bilmiyorumm yaneee annemgiller ne derkine Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 hadeeee naz yapma :D bişi demez korkma Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 yani bilemiyorum çok ani oldu buu hem düldül'de söz konusu,kimsenin duygularını incitmek istemem annemgilde kızarsa hemmm Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 düldül mü anamam düldül flan.... annengillere bişi söleme daha :D gizlicenek bulusurukkkk :P şşşşşşşt düldül kardesss sana iki çift lafım war... kedinin pesini bırakcannn yoksa kötü seelr olurr sölemedi deme Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 yaa düldüle'e kızma sen onun bi suçu yok,sahibi soktu bunları aklına ayy ne romantikk gislenerek falan :grin: bilmiyorum ama düşünmeliyim birasss Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 yani bilemiyorum çok ani oldu buu hem düldül'de söz konusu,kimsenin duygularını incitmek istemem annemgilde kızarsa hemmm düldül mü anamam düldül flan.... annengillere bişi söleme daha gizlicenek bulusurukkkk şşşşşşşt düldül kardesss sana iki çift lafım war... kedinin pesini bırakcannn yoksa kötü seelr olurr sölemedi deme ALLAH mutlu mesud etsin. ama bana göre böle bişi olabilir. insan normalde soleyemediklerini nette soleyebiliyo. misal ben kıslarla hiç bi saman doğru dürüst konuşamam ama nette çok ii konuşuom. : Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 benim ahanda canlı kanlı pekte sevdiğim bir yavuklum var zaten arkadaşla sadece şakalaşıyoruz yanlış anlaşılmasın lütfen sadece adayıyım yanee elektro kızlarla konuşmak için kurslar var şimdi [/size] Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 benim ahanda canlı kanlı pekte sevdiğim bir yavuklum var zaten arkadaşla sadece şakalaşıyoruz yanlış anlaşılmasın lütfen sadece adayıyım yanee elektro kızlarla konuşmak için kurslar var şimdi [/size] kusura bakma aça ya ne bilim ciddi sandım bi an. kıslara gelince o benim sorunum sağağe? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ne bağırıyon yaaa töbe töbeee Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ALLAH mutlu mesud etsin. ama bana göre böle bişi olabilir. insan normalde soleyemediklerini nette soleyebiliyo. misal ben kıslarla hiç bi saman doğru dürüst konuşamam ama nette çok ii konuşuom. : YAŞAYAN BİLİR.. nette gerçekleşen arkadaşlıklardan ne istiyorlar anlamıyorum.. Ayrıca ne olmuş, bitmiş mi bitmemiş mi kime ne?? yeterince canım sıkılıyor zaten......independece bir de sen sıkma.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 YAŞAYAN BİLİR.. nette gerçekleşen arkadaşlıklardan ne istiyorlar anlamıyorum.. Ayrıca ne olmuş, bitmiş mi bitmemiş mi kime ne?? yeterince canım sıkılıyor zaten......independece bir de sen sıkma.. yav varya yanlış anlamayın beni yav. sadece yeri geldi söyledim. burada samimi olmaya çalıştım o kadar. bu forum çok kusel her şey paylaşılıyo die samimiyetinize güvenip yazdım. beni söylediime pişman etmeyin. daha ne diyim sana aça? beni rezil ettin. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 yav varya yanlış anlamayın beni yav. sadece yeri geldi söyledim. burada samimi olmaya çalıştım o kadar. bu forum çok kusel her şey paylaşılıyo die samimiyetinize güvenip yazdım. beni söylediime pişman etmeyin. daha ne diyim sana aça? beni rezil ettin. Bana karşı mı rezil hissettin kendini elektro.. Eyer öyleyse niye hissedesin arkadaşım.. Senin yeri gelip te yazdığını biliyorum.. Herkes fikrini söyleyebilir.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Bana karşı mı rezil hissettin kendini elektro.. Eyer öyleyse niye hissedesin arkadaşım.. Senin yeri gelip te yazdığını biliyorum.. Herkes fikrini söyleyebilir.. arkadaşım benim en çok korktuğum şeylerden birisi yanlış anlaşılmaktır herhangi bi kişi tarafından. ben orada sana karşı deil herkese karşı rezil olmaktan söz ediyorum. bu konuyu okuyan herkes için söyledim. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 arkadaşım benim en çok korktuğum şeylerden birisi yanlış anlaşılmaktır herhangi bi kişi tarafından. ben orada sana karşı deil herkese karşı rezil olmaktan söz ediyorum. bu konuyu okuyan herkes için söyledim. e tmm bende herkesten sayılırım.. ama neden rezil olasın yf sende.. herkes istediğini söylemekte özgür.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.