Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 kusura bakma heryerde demek istedim neyse sen tekrar yaz en son yazmış olursun anlamı olmasada olur beynim yoruldu.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 makinadan çıktıktan sonra kurutma dışında hiç bir işlem gerektirmeyecek herşeyi giyebilirim.... üşengeç Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 neyse sen tekrar yaz en son yazmış olursun anlamı olmasada olur boşveeeeeeeeer.anlamıyan anlamasın.zaten önem verecekleri bişi söyladiğime inanmıyorum. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Giyim tarzı, bir çeşit kendini ifade etme şeklidir. İşyerinde, şık giyinmeyi tercih ederim. Bu işime olan saygımdan kaynaklanıyor, Öylesine apar topar bişeyler giyip asla işe gitmem son derece özen gösteririm. İş dışındaki zamanımda giydiklerim o günkü ruh halimi yansıtır. Bazen rahat, hafif, spor kıyafetler bazende topuklu ayakkabılar, fırfırlı etekler... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Giyim tarzı, bir çeşit kendini ifade etme şeklidir. İşyerinde, şık giyinmeyi tercih ediyorum. Bu işime olan saygımdan kaynaklanıyor, Öylesine apar topar bişeyler giyip asla işe gitmem son derece özen gösteririm. İş dışındaki zamanımda giydiklerim o günkü ruh halimi yansıtır. Bazen rahat, hafif, spor kıyafetler bazende topuklu ayakkabılar, fırfırlı etekler... +1 Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 benim işimde fark etmediği için genelde spor giyinirim rahatlık söz konusudur yerine göre toplantılara göre klasik giyinirim özel günlerdede tarzım abiyedir. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 transparan tutkunuyum..bazen de incir yaprağı.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Spor tarzda bir şeyler attırı veririm Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Ben spor giyinirim, kot ,spor ayakkabı tşört .Takım elbise giymekten özellikle kaçınırım , neden yazmıştım ama sildim , ayıp olmasın diye Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 benim bi tarzim yok ama simdiye kadar hic topuklu ayakkabi ve kumas pantolon giymedim hava sicaksa askililar capriler bluzlar soguksa kazaklar kotlarr ne bulursam bide annem bazen utulerse degisebilirr Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 benim bi tarzim yokama simdiye kadar hic topuklu ayakkabi ve kumas pantolon giymedim hava sicaksa askililar capriler bluzlar soguksa kazaklar kotlarr ne bulursam bide annem bazen utulerse degisebilirr Ben de sadece düğünlerde giymişimdir topuklu Benim de pek tarzım yoktur bana yakışanı giyerim işte Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Vah Türkiyem vah.. Neyiz biz, ne olduk böyle.. Kimimiz giymeye şalvar bulamaz, kimimiz kıyafet beğenmez.. Kimimiz abiye der, kimimiz yamamaya yama bulamaz.. Bu bir öz eleştiridir ve hayatın görmek istemediğimiz yüzüdür.. Hedefimde hiç bir kimse yoktur.. Zaten başta ben muhatabım bu yazdığımla... Sözüm meclisten dışarıdır.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Vah Türkiyem vah.. Neyiz biz, ne olduk böyle.. Kimimiz giymeye şalvar bulamaz, kimimiz kıyafet beğenmez.. Kimimiz abiye der, kimimiz yamamaya yama bulamaz.. Bu bir öz eleştiridir ve hayatın görmek istemediğimiz yüzüdür.. Hedefimde hiç bir kimse yoktur.. Zaten başta ben muhatabım bu yazdığımla... Sözüm meclisten dışarıdır.. Sevgilerimle.. hey gidi günler hey biz eskiden eskiden.. su içerdik testiden bizdende sevgiler sedatcım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 hey gidi günler hey biz eskiden eskiden.. su içerdik testiden Güleriz ağlanacak halimize.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ağlarız gülünecek halimize.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 İş zamanı Takım elbise mecburiyetten. diğer zamanlar spor tarzı. Ancak nedendir bilmem gömlekten vazgeçemem kolay kolay. abilerim ve kardeşlerimde de durum aynı. Gömleğin herşeyin üstüne ve altına iyi gitmesi midir sebebi yoksa babamın biz çocukken bize elbise aldığı zaman hep gömlek tarzı şeyler alması mı. "Erkek adam mintan giyer" diyerek. bilemiyorum. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 etek yüksek topuklu ve badi hariç herşeyi giyerim yerine göre daha çok spor tabiki Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 valla en çok yakışanı giyerim her zaman kıyafetin beni göstermesini istemem kendimi kyafetten daha çok önde tutarım derlerya eşek bizim eşek semeri değişmiş sadece o yüzden ben giyimle değil kendimle bir yerlerdeyim şuanda ne var üzerinizde derseniz mavi bulucin beyaz badi ve koyu kahve düz kesim kısa deri ceket spor ayakkabı Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Üstüme geçirdiğimde KENDİM GİBİ HİSSETTİĞİM herşeyi giyerim. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 kendime yakıştırdığım herşeyi giyerim başkasının dediğine göre hareket etmem.... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 İş zamanı Takım elbise mecburiyetten. diğer zamanlar spor tarzı. Ancak nedendir bilmem gömlekten vazgeçemem kolay kolay. abilerim ve kardeşlerimde de durum aynı. Gömleğin herşeyin üstüne ve altına iyi gitmesi midir sebebi yoksa babamın biz çocukken bize elbise aldığı zaman hep gömlek tarzı şeyler alması mı. "Erkek adam mintan giyer" diyerek. bilemiyorum. bendede gömlek takıntısı vardı bi ara.. sonra geçti, şimdi yine moda olunca çekmeye başladı. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ben bana yakışanı giyerim... ama genelde spor tercih ederimm... topuklu ise ASLA Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yerine göre tabiikide ama günlük hayatta...relax,spor giyinirim...fazla kasmaya gerek yok.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bence gözler nasıl kalbin aynası ise, insanın giyim tarzıda o anki (mecburi haller dışında: iş, düğün vb) ruh halini yansıtır. renklerle uyumlu olarak o anki halini anlayabilmek mümkün olur herhalde. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bence gözler nasıl kalbin aynası ise, insanın giyim tarzıda o anki (mecburi haller dışında: iş, düğün vb) ruh halini yansıtır. renklerle uyumlu olarak o anki halini anlayabilmek mümkün olur herhalde. Bence alakası yok.. Hani bir moda vardır saçları havaya dikmek.. Bende saçlarımı havaya dikenlerdenim..Aslında böyle yapanlarıda hani hep şey olarak adlandırırlar.. Uçuk kaçık, dünyaya boşvermiş, satanist gibi isimler takarlar.. Polis alıp götürcek seni birgün derler...saçma.. Bende böyle tepkileri görüyorum.. Tabikide hiç öyle birisi değilim.. Beni görünüşümle özdeşleştiremeyen çoktur.. Ne tarz insanın ruh halini yansıtır ne de görünüş bana göre.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.