Φ anatomia Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2004 metal ya da rock dinleyenler için..lütfen saçma sapan yıldız tilbe yazıları yazmayınız...teşekkürler. sentenced-the war ain't over(harika bir metal gurubu) Alıntı
Φ endoplazmik_retikulum Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2004 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2004 MEGADETH! taptığım grup... dave mustaine gibi bi şahsı barındırıyo.. nick menzaya ayrı bi sempatim var bunların dışında guns'n'roses,helloween,muse,pearl jam,the cure,nirvana falan işte... Alıntı
Φ keshtarique Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2004 metal ya da rock dinleyenler için..lütfen saçma sapan yıldız tilbe yazıları yazmayınız...teşekkürler. sentenced-the war ain't over(harika bir metal gurubu) 1463[/snapback] yaa aslında koyu bir IRON MAIDEN hayranıyım ama bu aralar surekli olarak HIM dinliyorum. tavsiye ederim yaniiiii bu arada yıldız tilbe lafına da katılıyorum. yaa o kadına gıcık oluyorum yaaaaa Alıntı
Φ witch Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2005 walla ben suan DEMIR DEMIRKAN - ***** dinliyorum... Alıntı
Φ cadı Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2005 the rasmus süper ya bayılıyorum sarkılarına özellikle guilty harika...bu arada maroon 5 da güsel ayrıca yıldız yenge konusunda kesinlikle haklısınız onun kadar itici bi kadın olamaz Alıntı
Φ nryslcy Gönderi tarihi: 2 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2005 sentenced solisti çok iyi, eleman baya iyi söylüyo... Alıntı
Φ keshtarique Gönderi tarihi: 8 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2005 ya abi muse nin solistinin sesi top gibi yaa, ama yine de guzel, diger yazılanlarda guzel bu arada bi de demir demirkan diyen arkadasıma katılıyorm. ***** super olmus yaa. Maalesef beni anlatıyo ALEM OYUNCU OLMUS SOKAKLAR SAHNE SEVDİGİM BİR KIZ VARDI, OLMUŞ BİR <<KAHPEEE>> Alıntı
Φ maggot Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 şuan slipknot dinliorm birasdan da s.o.a.d. kascammm Alıntı
Φ HAKANY134 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 şu anda linkinpark figure..birazdan harvester of sorrow metallicadan Alıntı
Φ talena Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 şuanda demir bakireyii dinliorummno more lıes Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Metallerle ametallerle işim olmaz. Şuanda kafamı dinliyorum.. Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 orhan babayı dinliyorum hemde en metalinden:P BATSIN BU DÜNYA......DIM DIMMMM HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEV BENİ...METAL METAL Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Jefferson Airplane - White Rabbit endoplazmik_retikulum Az önce de bir tane golgi aygıtı adında birisi vardı. Millet Biyolojiye falan kaymış. Hayırdır? Yeni icatlar, yeni yöntemler falan mı? Alıntı
Φ talena Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 BURZUM DUNKELHEİT YAWWW BİYOLJİ DEMEYİN YARAMI DEŞMEYİNNNNN Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 the cure boys dont cry ama şimdi o bitti the rasmus in the shadow a geçtim ikisi de super di mi çok mutlu oluyorum ben bunları dinleyince yaa hayat ne güzel Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Since you could make me smileee Then you stop the world for a whileee Sometimes, you make me cryyyy Then you, give me wings and make me flyyyyyyyyy Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Ahmet arifin şiir kaseti vardı orada adiloş bebe var şu an onu dinliyorum nedense beni dinlendirir şiirler anatomia, arkadanda ahmet kaya çalacak yüzüne şarkılar, şiirler çarpar ağlarsın Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Ahmet arifin şiir kaseti vardı orada adiloş bebe var şu an onu dinliyorumnedense beni dinlendirir şiirler anatomia, arkadanda ahmet kaya çalacak yüzüne şarkılar, şiirler çarpar ağlarsın 20161[/snapback] bu namustur künyemize kazınmış, bu da sabır ağulardan süzülmüş... Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bide şey der orda asterix onlar engerekler onlar çıyandır en hoşuma giden mısraları da bacım iki canlı anam sır gibi saklar siyatiğini...... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Hamravat suyu dondu, Diclede dört parmak buz, Biz kuyudan işliyoruz kaba - kacağa, Çayı kardan demliyoruz. Anam sır gibi saklar siyatiğini, "Yel" der, "Baharın geçer". Bacım, ikicanlı, ağır, Güzel kızdır, bilirsin. İlki bu, bir yandan saklı utanır Ve bir yandan korkar Ölürüm deyi. Bir can daha çoğalacağız bu kış. Bebeğim, neremde saklayım seni? Hoş gelir, Safa gelir, Ahmed Arif'in yeğeni... bebeğim neremde saklayım seni? Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 sende severmisin asterix Ahmet Arif'i en lerimden ilkidir benim Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Ahmed Arif sevilmezmi hiç, Ahmed Arif Nazım Hikmet Yaşar Kemal Kemal Tahir bu toprağın sesleridir bunlar, hem kendi toprağını bu derece iyi anlatan, hem de bu toprağın sesini dünyaya duyuran, kalem emekçileri... bu ülkede övünülecek birşeyler varsa bu insanlar bence ilk sırada yer alır... Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bence de ancak asterix bunu yüreği güzel olan insanlar bilir Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bence de ancak asterix bunu yüreği güzel olan insanlar bilir 20189[/snapback] Ben bilmiyorum... Kötü kalplimiyim simdi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.