Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

anatomia

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

anatomia tarafından postalanan herşey

  1. hükümet tarafı yenilir.daha uygun iki taraf yapılmalı...mesela hayatı anlamlı bulanlar ve ********* bulanlar nedenlerini açıklayarak tartışsa çok güzel olmaz mı??
  2. eğitim sistemimizin kokusu hafta sonları bile burnuma geliyor..tek bir yorum yapacağım; bu sistem gençleri geliştirmeye değil baskılayıp köreltmeye yarıyor.farklı olanlara pislik muamelesi yapılıyor..olsun biz hep farklı kalalım..
  3. bence bu çok yanlış bir imgeleme.direk damgayı vuruyorlar.ne demekmiş dini islamiyet !!..bence bir toplumun dinini söylemekte çok yanlış.bizi direk koyun sürüsü şekline sokuyorlar.ben istersem ancak bir dinin üyesi olurum ama bunun nüfus cüzdanımda yazması da çok çok çok saçma olur.heralde bakanlar şöyle diyecek"hmm eveet bu müslüman -arkadaşlar ufak ufak kaçalım!!?" biliyorum islamiyetin bize damgayla vurulmasını savunanlar çıkacak.ama bence insanın tanrısı vicdandır.Kur'an ı Kerim değil...
  4. anatomia

    süper bir site

    sizlere www.inndir.com u tavsiye edebilirim.gerçekten bilmeyenler bir baksın.oyundan her türlü masaüstü aracına ses aletlerine internet gereçleri ve düzen kurucularına kadar binlerce şey var.ne arıyorsanız oraya bir göz atın.ayrıca çok fazla parayla verilen download yok genellikle freeware yada shareware.(amma reklam yaptım.siteden para mı istesem ne bu emeğimin karşılığı olarak )
  5. türkiye'de en önemlisi dünyada böyle binlerce çocuk var..keşke hepsine yardım edebilsek..bu böyle acımasız bir dünya..
  6. iyi müzik yapıyorlar.
  7. metal ya da rock dinleyenler için..lütfen saçma sapan yıldız tilbe yazıları yazmayınız...teşekkürler. sentenced-the war ain't over(harika bir metal gurubu)
  8. neden herkes kendi basına başlık açmış hiç anlamadım.çok gereksiz olmuş çünkü kabul edersiniz ki 25 başlığa birden girmek ve hadi tanışalım ben kız manyağıyım demekle çok gereksiz bir iş yapıyoruz.lütfen herkes burada kendini sırayla tanıtsın.ilgi alanlarınızı,dinlediğiniz müzik tarzınızı,(belki saçma olacak ama)düşünce yapınızı,kendi felsefesnizi,nerede oturduğunuzu yazarsanız daha çabuk arkadaş olur bütün forum... ben kendimden başlayayım; adımı anatomia koydum çünkü içimden öyle geldi..ve ee gerçek adım azra.ankarada oturuyorum.O.D.T.U lisesinde okuyorum.metal ve rock dinlemeyi tercih ediorum çünkü benim düşünce tarzım bu ülkenin kokmuş sisteminden sıyrılmak,farkında olanlara saygı duymak ama tam bir koyun sürüsü gibi davrananları da ezmek... hmm başka ne kaldı?ha birde en sevdiğim şarkı nightwish ten the phantom of the opera.en sevdiğim filim godfather(ama birincisi).keman ve piyano çalıyorum.ve konservatuar tiyatro bölümüne girmek istiyorum.(elim ağrıdı..)işte sanırım bu kadar.umarım güzel bir forum olur...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.